Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yarışmasında Haftanın Birincisi Belli Oldu

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında yeni sezonun ilk haftasında 75 bin TL'lik büyük ödülü kazanan yarışmacı belli oldu. Haftanın birincisi Kübra oldu.

Yayın Tarihi: 01.09.2023 19:28
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yarışmasında Haftanın Birincisi Belli Oldu

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yarışmasında Haftanın Birincisi Belli Oldu

Hafta içi her gün saat 16.00'da TV8'de ekrana gelen Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışması büyük ilgi görüyor. Yemek yemeyi ve yemek yapmayı sevenlerin dikkatini çektiği Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni sezonda haftanın birincisine tam 75 bin TL kazandırıyor. Yarışmacıların birbirine verdiği puanlar ve Zuhal Topal'ın yarışmacılara verdiği puanlar toplamında haftanın birincisi belli oluyor. Yarışmacılar ise her gün başlangıç, ara sıcak, ana yemek, salata ve tatlı menüsü oluşturarak zamanla ve birbirleriyle yarışıyor. Peki yeni sezonun ilk haftasında hangi yarışmacı birinci oldu? İşte 1 Eylül 2023 Zuhal Topal'la Yemekteyiz son durum Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın birincisi belli oldu. 75 bin liralık büyük ödülün sahibi Kübra oldu.

Yemekteyiz haftanın birincisi son dakika araştırılıyor.

Hafta içi her gün ekranlara gelen yemek yarışması ile 5 yarışmacı kozlarını paylaşıyor. Büyük ödül için mücadele eden yarışmacılardan hangisi amacına ulaşacak izleyenlerin gündeminde. Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı, kim birinci oldu soruları yanıt aramaya başladı. Son bölüm ardından araştırmalar hız kazandı. İşte, 1 Eylül 2023 Yemekteyiz puan durumu... YEMEKTEYİZ'DE KİM KAZANDI, KİM BİRİNCİ OLDU? 1 EYLÜL 2023 Zuhal Topal'ın sunumuyla TV8 ekranlarına gelen Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışma programı, 1 Eylül 2023 Cuma günü final bölümü ile ekranlarda yerini aldı. Hafta içi her gün yayınlanan programda, bugün haftanın final heyecanı yaşandı. Bölüm sonunda hafta başından bu yana en yüksek puanı alan isim birinci oluyor. İŞTE YEMEKTEYİZ KAZANANI... 1 Eylül Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi henüz belli olmadı. Haftanın finalinde açıklanacak puan durumu ardından sonuçlar haberimizdeki yerini alacak. BU HAFTANIN YEMEKTEYİZ YARIŞMACILARI VE PUAN DURUMU 1. gün yarışmacısı: Gonca Hanım: 2. gün yarışmacısı: Berke Bey: 3. gün yarışmacısı: Serap Hanım: 4. gün yarışmacısı: Hakan Bey: 5. gün yarışmacısı: Kübra Hanım: