Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Zuhal Topal'ın Zayıflama Sırrı Ortaya Çıktı!

Ünlü sunucu Zuhal Topal'ın yıllar önceki hamilelik fotoğrafları ortaya çıktı. Son iki yılda 35 kilo veren Topal'ın zayıflama sırrı merak ediliyor. Topal'ın kilo verme sürecinde düzenli olarak çörek otu yağı tükettiği ve doktor gözetiminde diyet yaptığı ortaya çıktı.

Yayın Tarihi: 09.10.2023 09:56
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Zuhal Topal'ın Zayıflama Sırrı Ortaya Çıktı!

Zuhal Topal'ın yıllar önceki hamilelik fotoğrafları ortaya çıktı.

Ünlü sunucu Zuhal Topal son iki yılda göz kamaştırıcı bir şekilde 35 kilo verdi. Doğum kilolarından hızlıca nasıl kurtulduğunu merak edenler Topal'ın zayıflama sırrını merak ediyor. Sihirli Annem dizisindeki 'Suzan' adlı karakteriyle tanınan Zuhal Topal'ın ne tükettiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

86 kilodan 69'a düşme sırrı... Tek formülle iğne iplik oldu! 1 ayda 17 kilo verme garantili Açelya Akkoyun diyeti!

NASIL KİLO VERDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Ünlü sunucu Zuhal Topal yıllar önce, kızının doğumunun ardından 35 kilo vererek sıkça konuşulan bir başarıya imza attı. Topal, bu kilo kaybının bir kısmını, kızı Lina'yı dünyaya getirdikten sonra emzirmenin doğal etkisiyle yaşadığını açıkladı.

HER GÜN DÜZENLİ OLARAK ONU TÜKETTİ

Ancak Zuhal Topal'ın sırrı sadece doğal etkenlere dayanmıyor. Kendisinin sağlıklı kilo verme yolculuğunda bir diğer önemli unsur, her gün düzenli olarak 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı tüketmesi. Çörek otu yağının vücudu güçlendirdiğini ve yorgunluğu aldığını belirten Topal, bu besin takviyesini önerdi. Ayrıca, Topal, doktor kontrolünde bir diyet programına da sadık kaldığını vurguluyor. Az ve sık yemek yeme prensibine uyarak beslendiğini dile getiren ünlü sunucu, doktor gözetiminde diyet yapmanın önemini vurguluyor.

Zuhal Topal'ın kilo verme sürecinde kullanmış olduğu çörek otu yağıyla ilgili öneriler de dikkat çekiyor. Bu yağı evde kendisi hazırlayan Topal, her öğünden önce 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı tüketiyor. Yutamayanlar içinse çörek otu yağının 1 çay kaşığı şeklinde kullanılması öneriliyor.

Bu balıktan 1 tabak yiyenler kolesterolü hayatından silip atıyor! Kış ayında D vitamini depolarını tıkayacak 3 formülle yağları çatır çatur eritti! 2.5 haftada 9 kilo eriten İrem Derici diyeti!

Çörek otunun tokluk hissi yaratmaya yardımcı olduğu ve metabolizmayı hızlandırdığı bilinirken aynı zamanda kanser, sindirim sorunları, astım, diyabet gibi birçok sağlık sorununa karşı koruyucu etkisi olduğu bilimsel çalışmalarla da destekleniyor.