Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Zülfü Livaneli Empati Programında Çarpıcı Açıklamalar Yaptı

Zülfü Livaneli, NTV'de sunduğu Empati programına konuk oldu ve takım tutamadığını ve partiye de ait hissedemediğini açıkladı. Ayrıca, sanatçılar arasındaki düşmanlığın büyüdüğünü ve Türkiye'deki okur yazar çevrenin kendisini durdurduğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 12.10.2023 11:12
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Zülfü Livaneli Empati Programında Çarpıcı Açıklamalar Yaptı

Zülfü Livaneli'nin Empati Programındaki Açıklamaları

Ahmet Mümtaz Taylan'ın NTV'de sunduğu Empati programına konuk olan Zülfü Livaneli, takım tutamadığını ve partiye de ait hissedemediğini söyledi. Livaneli, İsmail Cem'in Galatasaraylı, Yaşar Kemal'in Fenerbahçeli olmaya çalıştığını ve kendini sevdiklerine ait hissettiğini belirtti. Sanatçılar arasında düşmanlığın büyüdüğünü ifade eden Livaneli, Türkiye'deki okur yazar çevrenin kendisini durdurduğunu ve albüm yaparken saldırılara maruz kaldığını dile getirdi. Nazım Hikmet ve Yaşar Kemal gibi sanatçılara da aynı muamele yapıldığını söyleyen Livaneli, etkinin büyüklüğüne bağlı olarak düşmanlığın da büyüdüğünü vurguladı.

Zülfü Livaneli'nin Takım Açıklaması

Takım tutamadığını ve partiye de ait hissedemediğini belirten Zülfü Livaneli, İsmail Cem'in Galatasaraylı, Yaşar Kemal'in Fenerbahçeli olmaya çalıştığını ve kendini sevdiklerine ait hissettiğini söyledi.