Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ziraat ve TEB Bankası Emeklilere Özel Kredi Fırsatları

Ziraat ve TEB bankası emeklilere düşük faiz oranları ile kredi fırsatları sunuyor. Ziraat Bankası emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alanlara 110 bin liraya kadar kredi imkanı sağlıyor. TEB bankası ise emekli maaşını TEB'e taşıyanlara 110 bin liraya kadar kredi avantajı sunuyor. Bankaların sunduğu düşük faiz oranları ve ödeme ertelemeleri ile emekliler maddi açıdan rahatlayabilir.

Yayın Tarihi: 30.08.2023 20:01
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ziraat ve TEB Bankası Emeklilere Özel Kredi Fırsatları

Ziraat ve TEB bankası emeklilere müjdeyi verdi. İşte emekli kredisi fırsatları.

Ziraat ve TEB bankası emeklilerin maddî açıdan rahat olabilmesi için düşük faiz oranları ile kredi sunuyor. Ziraat Bankası uzunca senelerdir Türkiye'nin önemli finans kuruluşlarından birisidir. Emekli olan kişiler için de hususi onlara özel kredi seçenekleri sunulmaktadır. Emekli maaşını Ziraat Bankası aracılığı ile alınıyorsa 110 bin liraya kadar olan kredi avantajlarından yararlanabilirsiniz. Başvuru yapmak için yakınınızda olan herhangi bir Ziraat Bankası şubesine TC kimlik ile başvurmak yeterlerdir. Maddî ihtiyaçlar karşılanırken sizi zora sokmaz çünkü kredi avantajı düşük faiz ile sizlere sunuluyor. Bunun dışında otuz altı aya uzanan vade seçenekleri ile ödemeyi nasıl planlayacağınızı kendiniz ayarlayabilirsiniz. Aldığınız kredi borcunu sistemli şekilde öderseniz rahatça kapatabilirsiniz. Banka ödemeyi üç ay erteleme seçeneği de sunuyor.

Emekliler için fırsatlar sunan bir diğer banka ise TEB bankasıdır. Eğer emekli maaşınızı TEB bankası aracılığı ile müşterisi olursanız 110 bin liraya kadar kredi avantajı sunuyor. Başvuru yapmak için emekli maaşınızı TEB'e taşıyarak herhangi bir TEB şubesinden başvurunuzu yapabilirsiniz. Bu fırsatın yanı sıra TEB kendi müşterilerine özel kredi avantajları da sunmaktadır. TEB Bankası sayesinde diğer bankalarda olan borçlarınızı tek bir yerde toplayabilirsiniz. Bunun avantajı ise ödemeleri daha düzenli bir şekilde yapmak. Otuz altı aya kadar da vade seçenekleri bulunmaktadır. Ödeme planını da yine kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Bankaların sunduğu bu avantajlar sayesinde maddî açıdan daha rahat bir konuma gelebilirsiniz. İki bankada düşük faiz oranları, ödeme ertelemeleri gibi imkânları ile dikkat çekmekte.