Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ziraat Bankası Yarı Fiyatına Konut Satışı İle Uygun Fiyatlı Evler!

Ziraat Bankası, uygun fiyatlarla konut satışı yaparak birçok kişiye ev sahibi olma fırsatı sunmaktadır. İkinci el konutlar, krediye uygun olarak verilerek, uygun ödeme seçenekleriyle satışa sunulmaktadır. Banka, aynı zamanda peşin ödeme yapamayan kişilere taksitle ödeme kolaylığı da sağlamaktadır. Özellikle Mardin'de satışa sunulan 340 bin TL değerindeki konut fırsatı dikkat çekmektedir. Ziraat Bankası'nın resmi web sitesi üzerinden ilanlara teklif verilebilir ve daha detaylı bilgilere ulaşılabilir. Ayrıca, banka tarafından düşük fiyatlarla satışa sunulan konutlar için konut kredisi desteği de sağlanmaktadır.

Yayın Tarihi: 10.07.2023 15:47
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ziraat Bankası Yarı Fiyatına Konut Satışı İle Uygun Fiyatlı Evler!

Ziraat Bankası yarı fiyatına konut satışını başlattı!

Apartman dairesi 340 bin TL'ye ilana koyuldu Ziraat Bankası tarafından satışa koyulan gayrimenkuller sayesinde birçok kişi uygun fiyatlara konut, işyeri ve arsa sahibi olabiliyor. İlanlara nasıl teklif verilebiliyor?

Bankalar, zaman zaman ellerinde bulunan gayrimenkulleri satışa çıkararak kar elde etmeyi hedeflemektedir. Bu satışlarda, normal piyasa şartlarına göre daha uygun fiyatlarla konut, arsa ve dükkan gibi gayrimenkuller vatandaşlara sunulmaktadır. Ziraat Bankası'da bu anlamda ikinci el konut satışlarıyla dikkat çekmekte ve elektronik ortamda yapılan satışlara katılım imkanı sunmaktadır.

Bankalar, gayrimenkul satışları aracılığıyla vatandaşlara uygun fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı sunmaktadır. Ziraat Bankası, sunduğu ikinci el konutlarla binlerce kişinin dikkatini çekmeye başladı. Satışa sunulan daireler, bazı durumlarda krediye uygun olarak verilerek, kişilerin uygun ödeme seçenekleriyle ev sahibi olmalarına olanak sağlamaktadır. İhale sistemine uygun olarak alınabilen bu konutlar sayesinde birçok kişi ev sahibi olma hayaline adım atmaktadır.

Sadece 340 Bin TL

Ziraat Bankası'nın resmi web sitesinde yer alan yeni ilanlar, binlerce kişi tarafından incelenmekte ve ilgi görmektedir. Örneğin, Mardin'de satışa sunulan 340 bin TL değerindeki konut fırsatı, yatırımcıların ve ev sahibi olmak isteyen vatandaşların dikkatini çekmektedir. Satışa sunulan ilanlar hakkında daha detaylı bilgi için Ziraat Bankası'nın resmi web sitesi üzerinden ihale sistemine giriş yapabilirsiniz. İhale yöntemiyle satışa çıkartılan konutlar verilen tekliflere göre daha yüksek fiyatlar üzerinden satılabilmektedir.

İlan Detayları

  • Oda Sayısı: 3
  • Salon Sayısı: 1
  • Banyo Sayısı: 1
  • m2: 139
  • Krediye Uygunluk: Uygun
  • Isınma Tipi: Soba
  • Kullanım Durumu: Dolu
  • Tapu Durumu: Kat İrtifakı
  • Bina İnşa Yılı: 1992
  • Bulunduğu Kat: 1
  • Yapının Durumu: İkinci El
  • Min. Artış: 1.000 TL
  • Başlangıç Bedeli: 340.000 TL
  • Teminat Bedeli: 20.400 TL
  • İlgili Şube Adı: KIZILTEPE/MARDİN ŞUBESİ

Ziraat Bankası, bunun yanı sıra birçok farklı gayrimenkul satışı da gerçekleştirmektedir. Bu satışlara katılmak için bazı belgelerin Ziraat Bankası şubelerine teslim edilmesi gerekmektedir. Ardından, ilanlara teklif verebilmek için teminat tutarını yatırmanız gerekmektedir.

Konut Fiyatlarına Ziraat Bankası Darbesi!

Konut fiyatlarında yaşanan yükseliş vatandaşı zor durumda bırakmaya devam ederken ucuz konut satışında yeni kapıyı Ziraat Bankası araladı. Ev sahibi olmak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak yapılan açıklamada Ziraat Bankası tarafından 81 ilde satılık gayrimenkuller açıklandı. Bankadan ev sahibi olmak istiyorum diyen kişiler için cazip fırsatlar sunulurken banka aynı zamanda peşin ödeme yapmaya gücü olmayan kişiler için taksitle ödeme kolaylığı da sağlayacak. İşte o ilanlar... ZİRAAT BANKASI SATILIK GAYRİMENKULLER TEMMUZ 2023 İLANLARI! Konut sahibi olmak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu. Mülkiyeti Ziraat Bankası'na geçen taşınmazlar için Temmuz ayına özel yeni ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda özellikle de düşük fiyatlarla satışa sunulan konutlar dikkat çekti. Ziraat Bankası'ndan satılık konut ilanları için sunulan fiyatlar piyasa fiyatının yarısının bile altında kaldı. Örneğin Bitlik Merkez'de yer alan konut için '145 m² Alanlı,20/370 Arsa Paylı, Mesken Nitelikli,1. Kat 9 Nolu Bağımsız Bölüm - (Bu gayrimenkulümüz, sadece peşin ödeme yapılarak satın alınabilecektir. Ancak, kredi kullanmak suretiyle alınması durumu da peşin olarak kabul edilir.)' denilerek satış fiyatı 206 bin TL olarak ilan edildi. Söz konusu konutu alan kişilere banka tarafından konut kredisi desteği de sağlanacak. Bu konut için 26 bin TL peşinat ödenmesi yeterli olurken kalan tutar olan 180 bin liralık bölüm için 120 ay vadeli kredi çeken kişilerin aylık taksit ödemesi ise 4 bin 570 TL olarak gerçekleşecek. Söz konusu konutlar için ilanlar Ziraat Bankası intengo resmi internet sitesi üzerinden yayımlanıyor.