Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ziraat Bankası ve Vakıfbank Kartı Sahiplerine Özel Nakit Kredi Kampanyası

Ziraat Bankası ve Vakıfbank, cüzdanında kartı olan kişilere nakit kredi kampanyası düzenliyor. 4 gün sürecek olan kampanya ile 10 bin TL'ye kadar gelir belgesiz kredi verilecektir. Başvurular banka şubeleri veya mobil uygulama üzerinden yapılabilir.

Yayın Tarihi: 02.10.2023 13:45
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ziraat Bankası ve Vakıfbank Kartı Sahiplerine Özel Nakit Kredi Kampanyası

Cüzdanında Ziraat bankası ve Vakıfbank kartı olanlar dikkat! 4 gün süreniz var!

Ziraat Bankası ve Vakıfbank yaptıkları yeni kampanya ile birlikte nakit kredi kullanacak olan kişiler için destek olacağını açıkladı. Uygun faizlerle cebinde ve cüzdanında kartı olan kişilere online olarak destek verileceği açıklandı. Banka tarafından sadece 4 gün sürecek olan bu nakit kampanyasına katılmak isteyenler başvurularını banka şubeleri üzerinden yapabileceklerdir. 4 gün içinde kredi notu ve faiz oranlarına göre işlem yapacağınız bu kredi ödemeleri 10 bin TL'ye kadar gelir belgesiz kredi verilecektir. 10 bin TL kredi alacak kişiler bankaların mobil uygulamarından hemen kredi alabilirler.

BAŞVURU

BAŞVURU için başvuru şartlarına uygun olmak gerekiyor. Banka kredi notu 1100 ve üzerinde olan kişiler 18 yaş üzerinde ise kredi başvurusu yapabilirler. Ayrıca banka bu kredilerde şartlara uygun olarak kişilere 36 ay vadeye kadar da ödeme tablosu hazırlıyor. Nakit kredi almak için bu iki bankadan ayrıca banka mobil uygulaması üzerinden de kredi verileceği açıklandı. Acil kredi başvurusu yapacak olan kişilere banka hızlı ve anında sonuç vermektedir. En yakın banka şubelerinden işlem yapıldığı gibi ayrıca mobil uygulamadan da kredi alabilirsiniz.Ziraat bankası ve Vakıfbank kendi banka hesabı olan kişilere verdiği 10 bin TL için 4 gün süre verdi. Bu süre içinde banka hesabı olanlar istedikleri zaman düşük faizli nakit kredi alacaklardır. En yakın banka şubeleri üzerinden de kredi alacağınız bu kampanyalarda kredi notu ve faiz oranlarına göre işlem yapılmaktadır.

TBMM Onayıyla Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank Hesabı Olanlara 10.000 TL Ödeme Müjdesi

Kamu bankaları Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, hesapları olan vatandaşlara TBMM onayıyla 10.000 TL ödeme yapacak. Detaylar haberimizde... Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) onayı ile kamu bankaları Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından yeni bir devlet destekli ödeme kampanyası başlatıldı. Bu kampanya kapsamında uygun faiz oranları ile verilecek olan kredilerde gereken şartlara uygun olan her vatandaş, hızlı ve kolay bir şekilde kredi alabilecek.

Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası'ndan 10.000 TL Ödeme Kampanyası:

Bu özel kampanya ile Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası, hesapları olan vatandaşlara 10.000 TL'ye kadar ödeme yapacak. Özellikle acil nakit ihtiyacı olan kişilere destek verilmesi hedefleniyor. Başvurular, çok kısa bir süre içinde sonuçlandırılacak ve onay alındığında ödemeler hesaplara aktarılacak.

Başvuru Koşulları:

Kredi notu 1100 veya üzerinde olmalıdır. Emekli maaşı ödemeleri kamu bankaları üzerinden yapılmalıdır. Kredi başvuruları, internet bankacılığı veya mobil bankacılık uygulamaları üzerinden kolayca yapılabileceği gibi banka şubelerine giderek de başvuruda bulunmak mümkün. Bankalar, başvuruları hızlı bir şekilde sonuçlandırarak nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yardımcı olacaklar.

Bu özel kredi kampanyası ile vatandaşlar, 10.000 TL'ye kadar düşük faizli ödeme imkanından faydalanabilecekler. Ayrıca ödemelerde 3 ay erteleme seçeneği sunularak, ekonomik olarak rahatlamalarına katkı sağlanacak. Kamu bankalarının bu desteği, ekonomik sıkıntılarla mücadele eden vatandaşlara büyük bir kolaylık sağlayacak. Nakit ihtiyacınızı karşılamak için bu kredi kampanyalarından faydalanabilir ve finansal rahatlama sağlayabilirsiniz.