Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan Kredi Kampanyası!

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından başlatılan bir kredi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya kapsamında, bankamatik kartı olan vatandaşlara 15.000 TL nakit para hesaplarına yatırılacak. Kredi başvuru şartları arasında banka sicillerinin temiz olması ve kredi borçlarının güncel olarak ödenmiş olması bulunuyor.

Yayın Tarihi: 02.07.2023 12:22
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan Kredi Kampanyası!

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank hesabı olanlar dikkat!

Son dakika haberi geldi! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından birlikte başlatılan bir kredi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya kapsamında, bankamatik kartı olan vatandaşlara 15.000 TL nakit para hesaplarına yatırılacak. Üstelik bu para, 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli olarak hesaplara aktarılacak.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ın bir araya gelerek başlattığı bu kampanya sayesinde, müşterilerin hesaplarına nakit para yatırılacak. Hangi bankada müşteri iseniz, o bankanın hesabına para aktarımı yapılacak. Bu krediyi kullanmak için internet sitesi, mobil bankacılık veya ATM'lerden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 15.000 TL krediyi kullandığınızda, ödemelerinizi 36 ay vadeye kadar yapabilir ve ilk taksiti 3 ay erteleyebilirsiniz.

Kredi Başvuru Şartları

Ancak, bu kredi kampanyası için bazı şartlar bulunmaktadır. Kredi kullanacak kişilerin banka sicillerinin temiz olması gerekmektedir. Ayrıca, bankalara olan kredi ve kredi kartı borçlarının güncel olarak ödenmiş olması gerekmektedir. Hesaplarınızda herhangi bir haciz veya bloke bulunmamalıdır. Çalışan kişilerin sigortalı olarak çalışıyor olmaları veya emekli olan kişilerin emekli maaşlarını kamu bankalarından alıyor olmaları durumunda kredi başvurusu yapabilirler.

Ziraat, Vakıf, Halkbank'tan MÜJDE: 24.000 TL nakit desteği

Ziraat, Vakıf, Halkbank'tan MÜJDE: 24.000 TL nakit desteği TCKN'ya göre verilecek 3 bankadan nakit ihtiyacı olanlara müjde geldi. TCKN’ya göre nakit desteği verilecek. 24.000 TL destek ödemesi ATM üzerinden yatacak. İşte nakit destek müjdesinin detayları…

Düşük Faizli Kredi Desteği Başladı

Ziraat, Vakıf, Halkbank’tan bayram sonrasına özel düşük faizli kredi desteği başladı. Nakit ihtiyacı olanlara özel kampanya yapan 3 devlet bankası şubeye gitmeden destek veriyor. Başvurular ise online olarak yapılıyor.

Düşük Faizli Kredi Başvuru Şartları

Kredi başvurusu yaparken genellikle bankaların belirlediği bazı ortak şartlar bulunur. Bunlar, ülkeden ülkeye ve bankadan bankaya değişiklik gösterebilir. Aşağıda genel olarak kredi başvuru şartlarını bulabilirsiniz:

  • Kredi Notu
  • Gelir Durumu
  • İş Durumu
  • Borç Yükü
  • Teminat

Bu şartlar genel bir bakış sunmaktadır, ancak kredi başvurusu yaparken bankanın belirlediği spesifik şartları da dikkate almanız önemlidir. Başvuruda bulunmayı düşündüğünüz bankanın web sitesinde veya müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek kredi başvuru şartları hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.