Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ziraat Bankası SMS At 1000 TL Kap Kampanyası!

Ziraat Bankası, müşterilere özel "TATİL SEPETİ" kampanyasıyla unutulmaz tatil fırsatı sunuyor. 31 Ağustos'a kadar başvurarak 20.000 TL üzeri alışverişlerde 500 TL kazanma şansı var. Bankkart liralarıyla tatil masraflarınızı hafifletin ve hayal ettiğiniz tatili gerçekleştirin!

Yayın Tarihi: 04.08.2023 13:51
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ziraat Bankası SMS At 1000 TL Kap Kampanyası!

Ziraat Bankası SMS At 1000 TL Kap Kampanyası!

Ziraat Bankası, müşterilere özel "TATİL SEPETİ" kampanyasıyla unutulmaz tatil fırsatı sunuyor. 31 Ağustos'a kadar başvurarak 20.000 TL üzeri alışverişlerde 500 TL kazanma şansı var.

Bankkart liralarıyla tatil masraflarınızı hafifletin ve hayal ettiğiniz tatili gerçekleştirin!

Kampanya Detayları ve Başvuru

Katılım oldukça kolay! Banka müşterileri, banka.com.tr, SMS kanalları veya bankkart mobil uygulama üzerinden başvuruda bulunabiliyorlar. SMS ile katılmak isteyenler "TATİL SEPETİ" yazıp 47 57 numarasına göndermeleri yeterli olacaktır. Sonrasında, banka POS cihazlarından yapılan harcamalarla bankkart liralar kazanabilirsiniz.

Bankkart Lira Kazanma ve Kullanma Süresi

Ziraat Bankası, müşterilerine özel olarak sunduğu bankkart lira kazanma kampanyasının detaylarını açıkladı. Bu kampanya kapsamında kazanılan bankkart liraları, 7 Eylül 2023 tarihine kadar kullanılabilecek. Ancak, belirtilen tarihten sonra kullanılmayan miktarlar geri alınacak.

Kampanya Kapsamındaki İşlemler

Bank Kart Business, Bank Kart Başak, ücretsiz banka ve banka kartları ile yapılan işlemler bu kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Kampanyadan faydalanıp yapılan iptal ve iadelerde kazanılan bankkart liraları geri alınacaktır. Kampanya, bireysel kartlar için yapılan harcamaları kapsamaktadır. Ancak, Kampanya Varınca para uygulaması, yurt içi ve yurt dışı turlar ile yurt dışı uçak bilet satışlarında geçerli değildir. Kampanya tarihleri belirtilen tarihlerde rezervasyon yaptırıldığında kampanyaya dahil edilmeyecektir.

Tatil Hayalleriniz Gerçeğe Dönüşsün!

Ziraat Bankası'nın bu müjdeli haberi ile tatil hayalleriniz gerçeğe dönüşebilir! Fırsatı kaçırmamak için hemen başvurun ve unutulmaz bir tatilin keyfini çıkarın. Ancak kampanyanın sınırlı süreli olduğunu unutmayın, acele edin ve bu büyülü fırsatı kaçırmayın!