Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ziraat Bankası Ortak Konut Kredisi ile Ev Sahibi Olma Müjdesi!

Ziraat Bankası, ortak konut kredisiyle 5 kişinin birlikte ev alabileceğini müjdeledi. Bu kredi kampanyasıyla ev sahibi olmak isteyenler, en az 2 ve en fazla 5 kişi olarak başvuruda bulunabilir. Kredi tutarı, satın alınacak konutun ekspertiz değerine göre belirlenir.

Yayın Tarihi: 30.08.2023 13:01
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ziraat Bankası Ortak Konut Kredisi ile Ev Sahibi Olma Müjdesi!

Ziraat Bankası Ortak Konut Kredisi Nedir?

Ziraat Bankası, değeri yüksek konutların birden fazla kişinin ortak olarak ödemesine imkan sunan bir kampanya başlattı. En az 2 ve en fazla 5 kişi, gelir beyanı yaparak ortak kredi çekebilir. Konuta ortak olan isimlerden biri, birkaçı ya da tamamına kredi kullandırılabilir. Ortakların kredi notları da önemli bir rol oynar.

Ortaklaşa Konut Kredisine Kimler Başvurabilir?

Ziraat Bankası ortaklaşa konut kredisine, en az 2 ve en fazla 5 kişi başvuru yapabilir. Kişilerin düzenli geliri olması gerekmektedir. Başvuruda bulunan ortaklar, satın almayı planladıkları konutun ekspertiz değerine göre kredi tutarı belirlenir.

Ortaklaşa Konut Kredisi Tutarı Ne Kadar?

Kredi tutarı, satın alınacak konutun ekspertiz değerine göre belirlenir. BDDK tarafından belirlenen azami kredi tutarları ve oranlarına uygun olarak kredi kullanılabilir.

Ortaklaşa Konut Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ortaklaşa konut kredisi başvuruları Ziraat Bankası şubeleri üzerinden yapılır. Başvuruda bulunan kişiler, gerekli belgeleri ibraz etmelidir.