Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ziraat Bankası Genç Çiftçi Kredisi ile Sıfır Faizli Yatırım Fırsatı

Ziraat Bankası Genç Çiftçi Kredisi ile tarım, hayvancılık ve seracılık gibi alanlarda sıfır faizli yatırım fırsatı sunulmaktadır. Kredinin koşulları ve başvuru süreci hakkında bilgiler verilmektedir. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 250 bin TL Ziraat kredisi şartları ve çiftçi borç kapatma kredisi hakkında bilgilere de yer verilmektedir.

Yayın Tarihi: 11.07.2023 13:22
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ziraat Bankası Genç Çiftçi Kredisi ile Sıfır Faizli Yatırım Fırsatı

Ziraat Bankası Genç Çiftçi Kredisi ile Sıfır Faizli Yatırım Fırsatı

Ziraat Bankası Genç Çiftçi Kredisi ile sıfır faizli ve 2 yıl anapara ödemesiz kredi kullanarak tarım, hayvancılık ve seracılık gibi alanlarda yatırım yapın. Detaylar için tıklayın!

Ziraat Bankası Genç Çiftçi Kredisi’nin koşulları

En az lise eğitimi almış olmak, ücretli olarak bir işte çalışmamak, çiftçilikle alakalı yatırım yapma niyetine sahip olmak ve Ziraat Bankası Kredisi için ‘Sertifika’ almış olmak.

Ziraat Bankası Genç Çiftçi Kredisi başvuru süreci

Başvuru sonrasında kredi değerlendirme süreci başlıyor. Kredi değerlendirme sürecinde gençlerin gelir durumu, kredi notu, kefil durumu ve yatırım planı gibi faktörler göz önünde bulunduruluyor. Kredi onaylanan gençler, istedikleri tutarda kredi kullanarak yatırımlarına başlayabiliyor.

Çiftçilere 250 bin TL Ziraat kredisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarım ekosistemi buluşmalarında konuşmuş burada 250 bin TL’ye kadar kredi vereceklerini açıklamıştı. Köye, kırsala göçün hat safhaya ulaştığı bugünlerde bahçe, bağı ve tarlası olan krediden faydalanmak istiyor.

Ziraat Bankası Çiftçi Kredisi 250 bin TL Şartları

Çiftçi Destek Kredisi için şartlar: Kişi başına 250 bin liraya kadar verilecek bu kredinin yıllık faiz oranı yüzde 9,75 ve vade süresi 36 aya kadar olacaktır. Tarımsal KOBİ Kredisi için şartlar: Tarımsal KOBİ Kredimizin üst limiti 15 milyon lira, devlet tarafından ödenen kısmı dışında kalan yıllık faiz oranı yüzde 4,75'tir. Yatırım kredilerinde 10 yıla, işletme kredilerinde 24 aya kadar vade uygulanabilecektir.

Çiftçi Borç Kapatma Kredisi 2023

Çiftçi Borç Transferi Kredisi için şartlar: Üst limiti 5 milyon lira olacak bu kredinin faiz oranı yüzde 9,75 ve vadesi 60 aydır.