Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ziraat Bankası 7500 TL Ödemeyi Onayladı! Kredi Kampanyası İçin Koşullar Açıklandı

Ziraat Bankası, 7500 TL'ye kadar kredi veren ve 3 ay ertelemeli ödeme imkanı sunan bir kredi kampanyası başlattı. Kampanya, emekli vatandaşlara özel avantajlar da sunuyor. Başvurular internet sitesi veya mobil uygulama üzerinden kolayca yapılabiliyor.

Yayın Tarihi: 03.08.2023 11:19
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ziraat Bankası 7500 TL Ödemeyi Onayladı! Kredi Kampanyası İçin Koşullar Açıklandı

Ziraat Bankası'ndan hızlı ve kolay ihtiyaç kredisi kampanyası oluşturuldu.

3 ay ertelemeli ödeme imkanı ile 7500 TL'ye kadar kredi verilecek. Acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılamanız için bu fırsat sağlanıyor.

Ödeme Detayları

Ziraat Bankası'ndan emekli vatandaşlara çeşitli avantajlar oluşturuldu. Ay sonuna kadar geçerli olacak 7.500 TL nakit ihtiyacı kampanyası devam ediyor. 3 Ay ertelemeli olarak 36 ay vade imkanı ile bireysel kredi başvuruları oluşturuluyor. Bankadan aynı gün içerisinde hesabınıza ödeme yatıyor. 5 dakika içerisinde alabileceğiniz bu ödemenin detayları açıklandı.

Kredi Başvurusu

Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden veya mobil uygulaması vasıtasıyla kredi başvurunuzu kolayca tamamlayabiliyorsunuz. Bu kampanya sayesinde gelir belgesi şartı olmaksızın kredi kullanma imkanına sahip olabilirsiniz. Emekli olan vatandaşlar için özel olarak da fırsatlar oluşturuldu. Kredi puanınız düşük olsa bile emekli maaşınızı Ziraat Bankası'ndan alıyorsanız 36 ay vade ve yüksek limitli kredi alabilirsiniz. Ayrıca dilediğiniz zaman diğer bankalardaki borçlarınızı da kredi ile kapatma imkanından yararlanarak kapatabilirsiniz. Sigortalı olarak çalışan vatandaşlar kredi başvurularını bankanın internet şubesinden veya şubeler üzerinde rahatlıkla gerçekleştirebiliyorlar. Hesaplarınıza mobil olarak uygulama ile erişim sağlayabiliyorsanız anında bu kredi kampanyasından yararlanabilirsiniz.

Kampanya Detayları

Ziraat Bankası müşterileri nakit ihtiyaçlarını hızlı ve pratik şekilde karşılıyor. Kampanya vatandaşlara düşük faiz oranı ve 3 ay ertelemeli seçeneklerle oluşturuldu. Ziraat Bankası her zaman müşteri memnuniyetini hedefleyen en önemli kamu bankalarından bir tanesi olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Finansal desteği geniş kitlelere ulaştırmayı hedefleyen banka ağustos ayı sonuna kadar bu kampanyayı sürdürüyor. Nakit ihtiyacını karşılamak isteyenler hemen bu fırsatı değerlendirebilir.