Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ziraat Bankası 50.000 TL İhtiyaç Kredisi Yeni Taksit Tablosu

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi faizlerinde yükseltme uygulayarak müşterilerine daha fazla maliyet çıkarmaktadır. Banka, 50.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredilerini 36 aya kadar vade ile vermekte ve aylık yüzde 3,94 faiz oranı uygulamaktadır.

Yayın Tarihi: 27.10.2023 16:51
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ziraat Bankası 50.000 TL İhtiyaç Kredisi Yeni Taksit Tablosu

Kredi maliyetleri değişti!

Kredi çekecek olanlar için olumsuz haberler gelmeye devam ediyor. Kredi faizlerinde yükseliş serisi devam ediyor. Ziraat Bankası 50.000 TL ihtiyaç kredisini kaç TL taksitle vermeye başladı?

Türkiye'de bankacılık piyasasında oldukça önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Son dönemlerde kredilere uygulanan faizlerde artırımlar dikkat çekiyor. Bu faiz artırımları Merkez Bankası'nın faiz artırımları ile doğru orantılı olarak uygulanıyor. Bugün de Merkez Bankası faiz artırımı yapında ihtiyaç kredisi faizlerinde artırımlar yapılmaya başlandı. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faizlerinde yükseltme uygulanırken artık bir miktar daha fazla maliyet ile karşılaşmak mümkün oluyor. Ziraat Bankası müşterileri hangi maliyetlerle ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar?

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Kampanyasının Özellikleri Nelerdir?

Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler için yeni koşullar açıklandı. Ziraat Bankası bir kamu bankası olarak uzun yıllardır vatandaşları finansman kaynakları ile destekliyor. Uygun maliyetlerle kredi kullandıran Ziraat Bankası bu açıdan önemli bir görev görüyor. Ancak son dönemlerde kredi faizlerinde artırım uygulamasını diğer kamu bankalarında olduğu gibi Ziraat Bankası da uyguluyor. Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç kredisi çekecek olanlar daha yüksek maliyetlerle karşılaşıyorlar.

Ziraat Bankası'nın ihtiyaç kredisi maliyetlerinde değişiklik yapıldığı bildirilirken artık müşteriler aylık yüzde 3,94 oranında faiz ile kredi desteği alabiliyorlar. Diğer bankalar ile kıyas yapıldığında Ziraat Bankası'nın avantajlı olduğu görülürken farklı bankalarda ihtiyaç kredisi aylık faizi çok daha yüksek seviyelerde bulunuyor. Ancak yine de bu faiz oranından düşük bir faizle ihtiyaç kredisi veren az sayıda banka da bulunuyor.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilere ek imkanlar sağlanmaya devam ediliyor. Müşteriler kredi geri ödemelerini farklı ödeme planları ile yapabiliyorlar. Hangi ödeme planı uygulanacağına ise müşteriler karar veriyorlar. Aylık eşit taksitli ödeme planının haricinde de bir ödeme planı tercih edilebiliyor.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasında azami vade sürelerinde herhangi bir değişiklik yapılmadı. Müşteriler 50.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredilerini 36 aya kadar vade ile kullanabiliyorlar. Müşterinin talep ettiği kredi limiti 50.000 TL ile 100.000 TL arasında olursa o zaman 24 aya kadar vade yapılabiliyor. 100.000 TL için ise en fazla 12 aya kadar vade uygulanabiliyor.

50.000 TL İhtiyaç Kredisi Maliyeti

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi aylık faiz oranı yüzde 3,94 oranında uygulanıyor. 36 ay vadeli 50.000 TL ihtiyaç kredisinin aylık taksiti 3.069 TL olarak hesaplanıyor.