Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Zeynep Beşerler 10 Yıllık Evliliğini Bitirdi

Arka Sokaklar ve Ihlamurlar Altında gibi dizilerden tanıdığımız ünlü oyuncu Zeynep Beşerler, 10 yıllık evliliğini bitirme kararı aldı. Çiftin ayrılığının arka planında ihanet iddiaları bulunuyor. Emir İçgören'in Zeynep Beşerler'i aldattığı iddiaları doğrulandı. Henüz resmi olarak boşanma süreci başlatılmadı.

Yayın Tarihi: 26.10.2023 23:27
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Zeynep Beşerler 10 Yıllık Evliliğini Bitirdi

Zeynep Beşerler'in Evliliği Son Buldu

Arka Sokaklar ve Ihlamurlar Altında gibi dizilerden tanıdığımız ünlü oyuncu Zeynep Beşerler, 10 yıllık evliliğini bitirme kararı aldı. Muhabir Online'da yer alan habere göre, 7 yaşında oğulları olan çiftin ayrılığının arka planında ihanet iddiaları yatıyor.

2003 yılından beridir aktif olarak oyunculuk yapan Zeynep Beşerler, 2014 yılında Arka Sokaklar'dan ayrılmasının ardından ekran kariyerine ara vermişti. Şimdilerde sosyal medya hesabı üzerinden provalardaki keyifli anlarını paylaşan ünlü oyuncunun özel hayatına dair bazı iddialar ortada dolaşıyor.

Aldatma İddiaları

İlişkilerini genel olarak gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift, magazinde çok görünen ikililer arasında değildi. Bu yılın Nisan ayında Zeynep Beşerler ve Emir İçgören'in boşanacaklarına dair bazı haberler gündeme gelmişti. Söylenenlere göre Emir İçgören, Etiler Çamlık'ta bir daire kiralamış ve tek başına yaşamaya başlamıştı. Depremin ardından tedirgin olan çiftin yeni bir eve taşınma kararı aldıklarını ve herhangi bir ayrılığın söz konusu olmadığını beyan etmişti. Aradan 6 ay geçtikten sonra yeniden çiftin ayrılacağı yönünde iddialar dolaşmaya başladı. İçgören, aylar önce bahsi geçen Etiler'deki kiralık dairede yaşamaya başladı. Çiftin ayrılığının ilk adımının burada başladığı söylendi.

Aldatma İddiaları Doğrulandı

Muhabir Online'da yer alan bilgilere göre Emir İçgören'in Zeynep Beşerler'i aldattığı iddiaları ikilinin arasını bozdu. Yine söylentilere göre Zeynep Beşerler, eşi Emir İçgören'den ayrı yaşamayı kabul etse de henüz resmi olarak boşanma sürecini başlatmadı. Taraflardan henüz herhangi bir açıklama gelmedi.