Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Zara'nın Akşehir Konseri

Konseri izlemek üzere Açık Hava Tiyatrosu’nu dolduran binlerce vatandaş, ünlü sanatçı Zara’nın seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle unutulmaz bir gece yaşadı. Zara, hareketli parçalarla da coşturdu. Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya sanatçıya bir plaket takdim etti ve Özkan Uğur için rahmet diledi. 64. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği kapsamında konser veren Zara, dinleyicilere keyifli bir gece yaşattı.

Yayın Tarihi: 11.07.2023 00:29
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Zara'nın Akşehir Konseri

Zara'nın Akşehir Konseri

Konseri izlemek üzere Açık Hava Tiyatrosu’nu dolduran binlerce vatandaş, ünlü sanatçı Zara’nın seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle unutulmaz bir gece yaşarken, zaman zaman sanatçıya eşlik ettiler. Zara, hareketli parçalarla da konser alanını dolduranları yerlerinde oturtmayıp coşturdu. Coşkulu gecede sevenleri, yaklaşık 2 saat süren konseri boyunca sanatçıyı alkışlarıyla ödüllendirdi. Akşehir protokolü ve çevre ilçe kaymakamlarının da seyircilerin arasında olduğu konser sonunda Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya sanatçıya bir plaket takdim etti. Başkan Akkaya, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ünlü sanatçı Özkan Uğur için de rahmet diledi.

64. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği

64. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği kapsamında ilçede konser veren Türk Halk Müziği sanatçısı Zara, birbirinden güzel eserleriyle konsere gelenlere keyifli bir gece yaşattı.Açık hava tiyatrosunu dolduran binlerce kişinin önünde sahneye çıkan sanatçı Zara'ya, dinleyiciler de söylediği türkülere zaman zaman eşlik etti.Yaklaşık iki saat süren konser sonunda Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya konuk sanatçıya günün anısına plaket takdim ederken, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ünlü sanatçı Özkan Uğur için de rahmet diledi.