Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yusuf Yazıcı: Trabzonspor'da Sakatlıklar Nedeniyle Performansımı Veremedim

Trabzonspor futbolcusu Yusuf Yazıcı, sakatlıklar nedeniyle istediği performansı veremediğini ve içinde ukde kaldığını ifade etti. Ayrıca, Suudi Arabistan'a transfer olan futbolcuların durumunu yorumlayarak, Avrupa'da piyasalarının olduğunu ancak astronomik rakamların verildiğini söyledi.

Yayın Tarihi: 07.08.2023 05:19
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yusuf Yazıcı: Trabzonspor'da Sakatlıklar Nedeniyle Performansımı Veremedim

Yusuf Yazıcı'nın Trabzonspor Macerası

Trabzonspor'un futbolcusu Yusuf Yazıcı, son dönemde yaşadığı sakatlıklar nedeniyle istediği performansı veremediğini ve içinde ukde kaldığını söyledi. Moskova'ya kiralık olarak gittiği dönemde çok mutlu ve başarılı olduğunu belirten Yazıcı, Lille'ye döndükten sonra Trabzon'a kiralık olarak döndüğünü ancak sakatlık yaşadığını ve istediği performansı veremediğini ifade etti. Yazıcı, Trabzonspor sürecinin kendisi için üzücü olduğunu ve içinde ukde kaldığını dile getirdi.

Yusuf Yazıcı'nın Suudi Arabistan Yorumu

Yusuf Yazıcı, Avrupa'dan Suudi Arabistan'a transfer olan futbolcuların durumunu yorumlayarak, oyuncuların hala Avrupa'da piyasalarının olduğunu ve büyük takımlarda oynama ihtimallerinin olduğunu ancak astronomik rakamların verildiğini söyledi. Yazıcı, Suudi Arabistan ligini Avrupa'daki gibi ilerletebileceklerini ve birkaç yıl içinde neler olacağını görmek gerektiğini belirtti.