Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yusuf Yazıcı Lille'de Kalıyor

Ligue 1'de Lille forması giyen Yusuf Yazıcı, transfer söylentilerine son noktayı koyarak Lille'de kalmaya karar verdi. Milli oyuncu, Lille'de mutlu olduğunu ve ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığını belirtti. Yusuf Yazıcı'nın transferi Trabzonspor'a 18.5 milyon euro karşılığında gerçekleşmişti.

Yayın Tarihi: 20.10.2023 15:23
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yusuf Yazıcı Lille'de Kalıyor

Ligue 1'de Lille forması giyen Yusuf Yazıcı için transferde hareketli günler yaşanırken, milli oyuncu transfer söylentilerine son noktayı koydu.

Bu sezon performansıyla istenen seviyeye henüz ulaşamayan Yusuf Yazıcı, Lille'de çok mutlu olduğunu ve ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığını dile getirdi.

YUSUF YAZICI, LİLLE'DE KALIYOR

2019-20 sezonundan beri Ligue 1'de Lille forması giyen Yusuf Yazıcı hakkında çıkan transfer dedikodularına cevap verdi. Milli oyuncu, Lille'de çok mutlu olduğunu ve ayrılmak istemediğini açıkladı. Şehri, takımı ve insanları sevdiğini söyleyen tecrübeli oyuncu, Lille'nin her zaman kalbinde olacağını söyleyerek sözlerini tamamladı.

18.5 MİLYON EURO KARŞILIĞINDA TRANSFER EDİLMİŞTİ

Fransız ekibi Lille, Yusuf Yazıcı için Trabzonspor'a 18.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek, milli oyuncuyu kadrosuna katmıştı.

Yusuf Yazıcı Kararını Verdi!

Beşiktaş ve Galatasaray'ın gündeminde olan Yusuf Yazıcı, transferle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Milli futbolcu, Lille'de oldukça mutlu olduğunu ve ayrılma düşüncesinin olmadığını açıkladı.

YUSUF YAZICI'DAN BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY'I ÜZEN HABER

2019-20 sezonundan itibaren Ligue 1'de Lille formasını gururla taşıyan Yusuf Yazıcı, çıkan transfer söylentilerine açıklık getirdi. Milli oyuncu, Lille'de geçirdiği zamanın kendisine mutluluk verdiğini ve bu kulüpten ayrılmayı düşünmediğini net bir şekilde ifade etti. Şehir, takım ve insanlarla kurduğu bağı büyük bir keyifle paylaşan deneyimli futbolcu, Lille'nin her zaman kalbinde bir yer tutacağını belirterek sözlerini noktaladı.

TRABZONSPOR'DAN REKOR ÜCRETE TRANSFER

Yusuf Yazıcı'nın Fransız ekibi Lille'e transferi, Trabzonspor'a 18.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında gerçekleşti.