Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yusuf Sarı: Adana Demirspor'un Yıldızı Parlıyor

Trabzonspor ve Rizespor deneyimlerinden sonra Adana Demirspor formasıyla parlayan Yusuf Sarı, Süper Lig'in yıldızları arasına girmeyi başardı. Performansıyla A Milli Takım'a da seçilen genç oyuncu, yurt içi ve yurt dışından da ilgi görmektedir.

Yayın Tarihi: 19.10.2023 12:40
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yusuf Sarı: Adana Demirspor'un Yıldızı Parlıyor

Trabzonspor ve Rizespor Deneyimleri

Trabzonspor ve Rizespor deneyimlerini beklentilerin altında kalarak geçiren Yusuf Sarı, Adana Demirspor formasıyla ise Süper Lig’in yıldızı haline gelmeyi başardı.

Çıkışı ve Milli Takım Performansı

Lacivert-mavili takımda geçen sezonun son kısmında başlayan çıkışını Konferans Ligi Ön Elemeleri'nde tavana çıkaran başarılı oyuncu, kısa sürede A Milli Takımımız’ın da önemli hücum alternatiflerinden bir haline geldi.

Adana Demirspor Performansı

Adana Demirspor formasıyla Süper Lig ve Avrupa toplamında 13 maça çıkan Yusuf Sarı, 2 gol, 7 asistlik performans sergiledi. Özellikle takımının iç sahada aldığı 4-0'lık Alanyaspor galibiyetinde bir maçta 3 asist ile şov yapmıştı.

Yurt Dışı İlgi ve Transfer Dedikoduları

Yurt dışından Fransa'nın Nice ve Rennes takımlarının ilgisi bulunan Yusuf Sarı, ayrıca Premier Lig ekiplerinin de bilgi aldığı konuşuluyor. Ocak transfer döneminde kulübüne ciddi bir gelir kazandırarak yuvadan uçma ihtimali bulunuyor.

Kariyeri ve Sözleşme Durumu

Marsilya altyapısından yetişen Yusuf Sarı, Trabzonspor ve Çaykur Rizespor deneyimlerinin ardından Adana Demirspor'a transfer oldu. 2025'e kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki oyuncu, kariyerinin en büyük çıkışını Adana Demirspor'da yaşamaktadır.