Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yüzyüzeyken Konuşuruz ve Eskiz Gruplarının Gitaristi Can Tunaboylu'na Şiddet İddiası

Yüzyüzeyken Konuşuruz ve Eskiz adlı müzik gruplarının gitaristi Can Tunaboylu'nun aşk yaşadıkları dönemde kendisine şiddet uyguladığı ve eve kapattığı iddiasında bulunan Şarkıcı Aybike Çelik, magazin gündemine bomba gibi düştü. Can Tunaboylu, şiddet iddialarının ardından herhangi bir açıklamada bulunmadı. Tunaboylu hakkında hakaret ve basit yaralama suçlarından soruşturma başlatıldı. Instagram hesabından moraran gözü ve kırılan kolunu paylaşan Aybike Çelik, Can Tunaboylu tarafından darbedildiğini ve günlerce eve kapatıldığı ileri sürdü. Şiddet iddiasıyla gündeme gelen ve konu yargıya taşındığı için masumiyet karinesini zedelememek adına sessiz kalacağını söyleyen Tunaboylu'nun annesi sayısız projede yer alan Ayşe Tunaboylu olduğu çıktı.

Yayın Tarihi: 18.10.2023 22:12
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yüzyüzeyken Konuşuruz ve Eskiz Gruplarının Gitaristi Can Tunaboylu'na Şiddet İddiası

Şarkıcı Aybike Çelik, Can Tunaboylu'na Şiddet İddiasında Bulundu

Yüzyüzeyken Konuşuruz ve Eskiz adlı müzik gruplarının gitaristi Can Tunaboylu'nun aşk yaşadıkları dönemde kendisine şiddet uyguladığı ve eve kapattığı iddiasında bulunan Şarkıcı Aybike Çelik, magazin gündemine bomba gibi düştü.

Can Tunaboylu, şiddet iddialarının ardından herhangi bir açıklamada bulunmadı. Tunaboylu hakkında hakaret ve basit yaralama suçlarından soruşturma başlatıldı.

Can Tunaboylu Ünlü Oyuncunun Oğlu Çıktı

Instagram hesabından moraran gözü ve kırılan kolunu paylaşan Aybike Çelik, Can Tunaboylu tarafından darbedildiğini ve günlerce eve kapatıldığı ileri sürdü. Şiddet iddiasıyla gündeme gelen ve konu yargıya taşındığı için masumiyet karinesini zedelememek adına sessiz kalacağını söyleyen Tunaboylu'nun annesi sayısız projede yer alan Ayşe Tunaboylu olduğu çıktı.