Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yüzde 0.99 Faizli Kredi Veriliyor! Nakit İhtiyacı Olanlar Dikkat

Bankalar ekim ayının son günlerinde de güncel kampanyalara ilişkin resmi internet siteleri üzerinden yayınladıkları bilgilendirme metinleri ile açıklamalarda bulunuyorlar. Nakit ihtiyacı olanlar da bankaların yeni müşterilerine sunduğu faizsiz taksitli nakit avans ve kredi kampanyalarını merak ediyorlar. Garanti BBVA da ekim ayının son gününe kadar geçerli olan yüzde 0.99 faizli kredi ile ilgili açıklamada bulundu.

Yayın Tarihi: 29.10.2023 22:05
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yüzde 0.99 Faizli Kredi Veriliyor! Nakit İhtiyacı Olanlar Dikkat

Yüzde 0.99 Faizli Kredi Veriliyor! Nakit İhtiyacı Olanlar Dikkat

Bankalar ekim ayının son günlerinde de güncel kampanyalara ilişkin resmi internet siteleri üzerinden yayınladıkları bilgilendirme metinleri ile açıklamalarda bulunuyorlar. Kasım ayına doğru yaklaşırken ekim ayı boyunca geçerli olan bankaların güncel kampanyalarına dair araştırmalar gerçekleştiriliyor. Bu çerçevede, nakit ihtiyacı olanlar da bankaların yeni müşterilerine sunduğu faizsiz taksitli nakit avans ve kredi kampanyalarını merak ediyorlar. Faizsiz kredi kampanyalarının yanı sıra, düşük faizli krediler ile ilgili de bankaların resmi internet siteleri üzerinden bilgilendirme metinleri yayınlanıyor. Garanti BBVA da ekim ayının son gününe kadar geçerli olan yüzde 0.99 faizli kredi ile ilgili açıklamada bulundu.

İhtiyaç Kredisi Ekim 2023 Kampanyası

Merkez Bankası'nın dün itibariyle politika faizini 500 baz puan artış neticesinde yüzde 35 seviyesine çıkarmasının ardından, bankaların güncel ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi oranlarına dair araştırmalar hız kazandı. Güncel faiz oranlarına dair bankaların resmi internet siteleri üzerinden bilgilendirme metinleri yayınlanırken, ekim ayının ilk günlerinden itibaren bankalar kredi fırsatları ile ilgili açıklamalarda bulunuyorlar. Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamaya göre, 31 Ekim tarihine kadar Garanti BBVA mobil uygulamasını indirip "Müşteri olmak istiyorum" adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA müşterisi olan kişiler 10.000 TL'ye kadar yüzde 0.99 faizli krediden faydalanabilecekler. Düşük faizli kredi kampanyasına katılan kişiler, mobil uygulamadan Garanti BBVA müşterisi olduktan sonra beş gün içerisinde hayat sigortalı ve kampanyalı krediye başvuru yapabilirler.

Garanti Bankası Güncel Kampanyalar Ekim 2023

Yüzde 0.99 faizle 10.000 TL'ye varan kredi kampanyası 12 ay vade seçilerek kullanılabilirken, Garanti BBVA'nın ekim ayındaki güncel fırsatlarına ilişkin araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Garanti BBVA da resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden güncel kampanyalara ilişkin açıklamalarda bulunuyor. Bu kapsamda, ekim ayının son gününe kadar devam edecek kampanyalara erişmek, ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler, Garanti BBVA'nın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar bölümünü ziyaret edebilirler. Kasım ayında da Garanti BBVA'nın resmi internet sitesi üzerinden kampanyaların detaylarına ilişkin bilgi verilecek.