Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yüsra Geyik ve Ünlü Ablası: İkiz Gibi Benzeyen Kardeşler

Arka Sokaklar, Bozkır, Aile gibi yapımlarda rol alan ve hayat verdiği karakterler ile büyük beğeni toplayan Yüsra Geyik iddialı ve cesur tarzıyla sık sık gündem oluyor. Yüsra Geyik'in ablası Kübra Geyik de ünlüler camiasına yakın bir isim. Yüsra Geyik'in ablası ile pozlarını gören herkes aynı şeyi söylüyor. Sosyal medyada abla kardeşin fotoğraflarına 'İkiz gibiler', 'Ne kadar benziyorlar' gibi yorumlar yapıldı. Yüsra Geyik'in kariyeri ve özel hayatı hakkında da detaylar verilen makalede, abla kardeşin benzerlikleri ve başarıları vurgulanıyor.

Yayın Tarihi: 06.07.2023 17:05
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yüsra Geyik ve Ünlü Ablası: İkiz Gibi Benzeyen Kardeşler

Yüsra Geyik ve Ünlü Ablası: İkiz Gibi Benzeyen Kardeşler

Arka Sokaklar, Bozkır, Aile gibi yapımlarda rol alan ve hayat verdiği karakterler ile büyük beğeni toplayan Yüsra Geyik iddialı ve cesur tarzıyla sık sık gündem oluyor. Her paylaşımıyla olay olan ünlü ismin ablası da meğer herkesin tanıdığı bir isimmiş. Yüsra Geyik'in ablası Kübra Geyik de ünlüler camiasına yakın bir isim. Kübra Geyik ünlülere stilistlik yapıyor. Yüsra Geyik'in ablası ile pozlarını gören herkes aynı şeyi söylüyor. Sosyal medyada abla kardeşin fotoğraflarına 'İkiz gibiler', 'Ne kadar benziyorlar' gibi yorumlar yapıldı.

Yüsra Geyik'in Kariyeri ve Özel Hayatı

Yüsra Geyik, 21 Haziran 1990 tarihinde Samsun'da dünyaya geldi. İlkokul 1. sınıfı Samsun'da okuduktan sonra ailesinin taşınması üzerine 2. sınıfa İstanbul Ataköy'deki 60.yıl Ataköy İlköğretim Okulu'nda başladı. Henüz dördüncü sınıftayken okullarına gelen bir tiyatro kursuyla tiyatro hayatına başladı. Eğitimini Sanat Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü'nde tamamladı 13 yaşında kameralarla tanışan Yüsra Geyik ilk olarak Hayat Bilgisi dizisinde rol aldı. Asıl popülerliğini ise Arka Sokaklar dizisiyle yakaladı.

Yüsra Geyik ve Ünlü Ablası

Kariyer hayatı medya önünde şekillenen Yüsra Geyik oyunculuk performansı ile ilgi çektiği kadar özel hayatı ile de merak ediliyordu. İnstagram hesabını aktif olarak kullanan Geyik, son paylaşımı ile hiç kimsenin bilmediği o gerçeği de ortaya çıkarmış oldu. Başarılı oyuncu kendiyle aynı yaşta bir kız kardeşe sahipti. Üstelik kız kardeşi ünlü isimlerin yakından tanıdığı birisiydi. Şaşkınlık veren bu bilgi paylaşıldığında kız kardeşinin hayatına dair detaylar merak edildi. Sosyal medya hesabı aniden dolup taştı. Arka Sokaklar dizisindeki kariyeri başladığında henüz yeni yeni tanınmaya başlanan Yüsra Geyik yıllar sonra diziden ayrıldığında rakip kanalda yer alan Aile dizisinde Yağmur karakterine can verdi. Onun bu hızlı çıkışı dijital platformda Bozkır isimli dizide rol alması ile daha da parlamasını sağladı. Fark edilir hale geldiği günden itibaren iddialı paylaşımları ile ilgi çekmeye başlayan Geyik ablasıyla olan benzerliği ile de şaşırttı.