
Yozgat'ta Jandarma Ekiplerinden Anlamlı Ziyaret
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında, down sendromlu 24 yaşındaki Suna Yıldırım'ı ziyaret etti.
Suna ile Keyifli Anlar
Şefaatli ilçesine bağlı Sarıkent köyünde yaşayan Suna, jandarma ekipleriyle bir araya geldi. Ziyaret esnasında ekipler, genç kıza çeşitli hediyeler takdim etti ve onunla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.
Gezinti ve Hediye Heyecanı
Daha sonra Suna, jandarma aracına bindirilerek gezdirildi. Jandarma personeliyle birlikte mutlu anlar geçiren Suna, ekibin üyelerine hediyeler sunarak hatıra fotoğrafları çektirdi.
Aileden Teşekkür Mesajı
Suna'nın babası Necdet Yıldırım, kızının asker ve polislere olan sevgisini dile getirerek, "Türk bayrağına ve üniformaya duyduğu sevgiden dolayı onlara büyük ilgi besliyor. Bugün bizleri ziyaret ederek kızımı mutlu ettiler, sağ olsunlar," şeklinde konuştu.
Jandarmadan Sürekli Destek
Jandarma Kıdemli Uzman Çavuş Kamil Yılmaz ise, Suna'nın güvenlik güçlerine olan sevgisini bildiklerini belirterek, "Bugün dolayısıyla kendisini yeniden görmek ve mutlu etmek istedik," sözlerini kaydetti.
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında down sendromlu Suna Yıldırım'ı ziyaret etti.
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında down sendromlu Suna Yıldırım'ı ziyaret etti.