Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

YouTube, Premium Kullanıcıları İçin 1080p Premium Özelliğini Test Ediyor

YouTube, Premium kullanıcıları için 1080p Premium özelliğini test etmeye başladı. Geçtiğimiz aylarda duyurulan bu özellik, daha yüksek bit hızıyla birlikte daha fazla ayrıntı ve hareket içeren videoların daha net izlenebilmesini sağlayacak.

Yayın Tarihi: 25.06.2023 23:47
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

YouTube, Premium Kullanıcıları İçin 1080p Premium Özelliğini Test Ediyor

YouTube yeni özelliğiyle duyuruldu: 1080p Premium seçeneği geliyor

Popüler video paylaşım platformu YouTube, Premium kullanıcıları için 1080p Premium özelliğini test etmeye başladı. Geçtiğimiz aylarda duyurulan bu özellik, daha yüksek bit hızıyla birlikte daha fazla ayrıntı ve hareket içeren videoların daha net izlenebilmesini sağlayacak.

1080P PREMİUM HENÜZ TEST AŞAMASINDA

YouTube üzerindeki tüm kullanıcılar şu anda 1080p çözünürlükteki videoları izleyebiliyor. Ancak, Premium aboneliği olan kullanıcılar, yüksek bit hızıyla daha kaliteli bir deneyim yaşayabilecekler. Bu özellik, yalnızca 1080p çözünürlüğe sahip videolarla sınırlı olacak ve kısa filmler, canlı yayınlar veya farklı çözünürlüklerdeki videolarda kullanılamayacak.

Youtube kullanıcıları için duyurdu! Yeni premium özellikleri geliyor!

Youtube yeni premium özelliğini tüm kullanıcılarına duyurdu. Youtube’da birçok uygulama gibi müşterilerine premium özelliği ile daha fazla kolay ve güzel deneyimler yaşatıyor. Youtube duyurduğu yeni premium özelliğinde neden bahsetti? İşte tüm detaylar...

Youtube yeni premium özelliği

YouTube duyurduğu yeni premium özelliğinin şu anda Android ve Google TV platformlarında 1080p test edildiğini belirtti. Bu özellik, YouTube Premium kullanıcılarına daha yüksek bir bit hızı sunarak, videoları daha net bir şekilde izleme imkânı sağlayacak.

Aslına bakıldığında YouTube üzerindeki tüm kullanıcılar şu anda izledikleri videolarda 1080p çözünürlükte izleyebiliyor. Ancak bu yeni özellikle beraber Youtube Premium aboneliği olan kullanıcılar, yüksek bit hızıyla daha kaliteli bir deneyim yaşayabilecekler. Bu özellik ise yalnızca 1080p çözünürlüğe sahip videolarla sınırlı olacak ve kısa filmler, canlı yayınlar veya farklı çözünürlüklerdeki videolarda kullanılamayacak.

Youtube yeni özelliği 1080p Premium’un şu anda test aşamasında olduğunu belirtti. Test aşamasında olduğu için de bu özelliğin bazı kullanıcılar tarafından erişilebilirken, diğer kullanıcılar için henüz kullanılamayabilir olacağını da belirtti.