Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Youtube Kullanıcıları İçin Duyurdu! Yeni Premium Özellikleri Geliyor!

Youtube, kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmak için yeni premium özelliklerini duyurdu. Bu özellikler arasında reklamsız ve kesintisiz izlenim deneyimi öne çıkıyor. Ayrıca, 1080p Premium özelliği ile daha yüksek bit hızı ve daha net görüntüleme imkanı sunulacak.

Yayın Tarihi: 26.06.2023 18:12
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Youtube Kullanıcıları İçin Duyurdu! Yeni Premium Özellikleri Geliyor!

Youtube Yeni Premium Özelliği Duyurdu

Youtube yeni premium özelliğini tüm kullanıcılarına duyurdu. Milyonlarca kişi tarafından kullanılan YouTube çeşitli birçok video ile kullanıcılarına her alanda bilgi alışverişi ve keyifli vakit geçirme fırsatı sunuyor. Youtube’da birçok uygulama gibi müşterilerine premium özelliği ile çok daha fazla kolay ve güzel deneyimler yaşatıyor. Aylık ücret ile kullanıcıların satın alarak kullandıkları premium özelliklerde en başta reklamsız ve kesintisiz bir izlenim deneyimi sunuluyor. Bunların yanı sıra daha birçok özellik ile kullanıcılara hızlı, kolay ve keyifli bir kullanım sunuluyor.

Youtube Duyurduğu Yeni Premium Özelliği

YouTube duyurduğu yeni premium özelliğinin şu anda Android ve Google TV platformlarında 1080p test edildiğini belirtti. Youtube açıklamalarında bu özellik, YouTube Premium kullanıcılarına daha yüksek bir bit hızı sunarak, videoları daha net bir şekilde izleme imkânı sağlayacak dedi. Popüler video paylaşım platformu olan YouTube, Premium kullanıcıları için 1080p Premium özelliğini test etmeye başladığını duyurdu. Geçtiğimiz aylarda duyurulan bu özellik, daha yüksek bit hızıyla birlikte daha fazla ayrıntı ve hareket içeren videoların daha net izlenebilmesi avantajını sağlayacağı belirtildi.

Youtube’da Daha Ayrıntılı Görüntüler

Aslına bakıldığında YouTube üzerindeki tüm kullanıcılar şu anda izledikleri videolarda 1080p çözünürlükte izleyebiliyor. Ancak bu yeni özellikle beraber Youtube Premium aboneliği olan kullanıcılar, yüksek bit hızıyla daha kaliteli bir deneyim yaşayabilecekler. Bu özellik ise yalnızca 1080p çözünürlüğe sahip videolarla sınırlı olacak ve kısa filmler, canlı yayınlar veya farklı çözünürlüklerdeki videolarda kullanılamayacak.