Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Youtube Fenomeni Tutuklandı: Annenin Gerçek Yüzü Ortaya Çıktı

Youtube fenomeni Ruby Franke'nin tutuklanmasıyla ortaya çıkan tüyler ürpertici telefon görüşmesi ve çocuğun komşuya sığınmasıyla ilgili ayrıntılar. Franke'ye 6 farklı çocuk istismarı suçlaması isnat edildi.

Yayın Tarihi: 12.09.2023 21:51
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Youtube Fenomeni Tutuklandı: Annenin Gerçek Yüzü Ortaya Çıktı

Youtube fenomeni annenin gerçek yüzünü ortaya çıkartan telefon konuşması

Evden kaçan çocuk el ve ayaklarında koli bantları ile komşularına sığınıp su ve yemek için yalvarınca büyük dram ve dehşet dolu günler sona ermiş oldu... Youtube fenomeni anneyi tutuklatan tüyler ürpertici telefon görüşmesi ortaya çıktı.

Çocuğun Komşuya Sığınması

Çocuğun, ayak ve el bileklerini saran 'koli bandıyla' komşunun evine giderek yiyecek ve su için yalvardığı bildirilmişti.

911 Konuşması ve Komşunun Şahitlikleri

Yeni ortaya çıkan bir 911 konuşması, 12 yaşındaki çocuğunun bir komşudan yiyecek ve su istemesi üzerine Youtube fenomeni Ruby Franke'nin tutuklanmasının tüyler ürpertici ayrıntılarını ortaya koyuyor. Komşu, çocuğun durumunu şu şekilde anlatıyor: 'Az önce 12 yaşındaki bir erkek çocuğu ön kapıma gelip yardım istedi. Bir komşunun evinden şimdi geldiğini söyledi ve bu komşunun evinde sorunlar olduğunu biliyoruz.' Komşu, çocuğun durumunu polise şu şekilde aktarıyor: 'Çocuğun her iki ayak bileğinde de koli bandı var. Ayak bileklerinin etrafında yaralar bulunuyor. El bileklerinde de görülüyor. Bu çocuk belli ki... bir yere kapatılmış. Her tarafı apaçık yara bere içinde.'

Tutuklama ve Suçlamalar

Polis, Franke'nin evinde yaptığı aramada, yetersiz beslendiği ve yaraları olduğu iddia edilen 10 yaşında bir kız çocuğu da buldu. Franke'ye 6 farklı çocuk istismarı suçlaması isnat edildi. Çocuklar Utah Çocuk ve Aile Hizmetleri Bölümü'nün gözetimine alındı.

Youtube Fenomeni Ruby Franke ve Ebeveynlik Tavsiyeleri

Youtube'da tartışmalı ebeveynlik tavsiyeleri vererek şöhrete ve milyonlarca kişiye ulaşan bir influencer tutuklandı. Ruby Franke, 2.3 milyondan fazla aboneye sahip bir Youtube kanalında ebeveynlik tavsiyeleri veriyordu. Ancak bu tavsiyeleri eleştiri çekmeye başlamıştı. Franke'nin otoriter ebeveynlik yaklaşımı ve çocuklarına uyguladığı disiplin yöntemleri tepki çekiyordu. Franke'nin tutuklanmasıyla birlikte altı adet çocuk istismarı suçlamasıyla dava açıldı.