Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yılmaz Erdoğan'ın Kızı Berfin Büyüdü, Kocaman Oldu!

Oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan'ın kızı Berfin büyüdü ve farklı bir sektöre yönelerek mesleğini eline aldı. Sosyal medyada da aktif olan Berfin, babasının ününe rağmen gözlerden uzak bir yaşam sürdürüyor. Ayrıca, sinema, müzik ve TV dünyasının ünlülerinin çocukları da dikkat çekiyor.

Yayın Tarihi: 09.08.2023 04:04
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yılmaz Erdoğan'ın Kızı Berfin Büyüdü, Kocaman Oldu!

Yılmaz Erdoğan'ın kızı Berfin büyüdü, kocaman oldu!

Oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan'ın 5 yıl evli kaldığı eşi Sanem Oktar'dan olan kızı Berfin büyüdü, kocaman oldu. Herkes babasının izinden gitmesini beklerken, Berfin Erdoğan bambaşka bir sektöre yöneldi ve mesleğini eline aldı. Sosyal medyayı aktif kullanan Berfin son haliyle herkesi şaşırttı.

Yılmaz Erdoğan ve Sanem Oktar çiftinin kızları Berfin Erdoğan, son haliyle sosyal medyada gündem oldu. Şimdilerde 27 yaşında koca kız olan Berfin, babasının aksine gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Yılmaz Erdoğan, 1993 yılında Sanem Oktar ile nikah masasına oturmuştu. 1996 yılında kızları Berfin'i kucaklarına alan ikili, 1998 yılında anlaşmalı olarak yollarını ayırmıştı.

Küçük yaşlarda oyunculuğa ilgi duyan Berfin Erdoğan; Bir Demet Tiyatro, Organize İşler ve Çok Güzel Hareketler Bunlar gibi yapımlarda rol almıştı. Sonrasında ABD'nin önde gelen okullarından birinde aşçılık eğitimi alan Berfin Erdoğan, ekranlardan uzak bir hayat yaşamayı tercih etti. Sosyal medyayı aktif kullanan Berfin Erdoğan'ın babasına olan benzerliği dikkat çekti. Babasının ünü nedeniyle kameralara alışkın olan Berfin Erdoğan, 2019 yılında yayınlanan Lezzet Akademisi programında yarışmacı koçluğu yapmıştı.

Sinema, müzik ve TV dünyasının ünlülerinin çocukları da kelimenin tam anlamıyla göz önünde büyüyor.

Her ne kadar bazıları bebeklik yıllarından beri kamera karşısında olsa da bazılarının varlığını bile tesadüfen öğreniyor bu ünlülerin hayranları. İşte sosyal medya paylaşımlarıyla müzik, sinema ve ekran dünyasının ünlülerinin çocukları.

Ebru Gündeş ve kızı Alara Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan’ın kızları Zeyno Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı Onur Saylak ve Tuba Büyüküstün'ün ikizleri