Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yıldız Çağrı Atiksoy imaj değişikliğine gitti

Kuruluş Osman dizisinde Malhun Hatun karakterini oynayan Yıldız Çağrı Atiksoy, imajında yeniliğe gitme kararı aldı. Atiksoy saçlarına röfle yaptırdı, süslenip püslendi ve verdiği pozları sosyal medya hesabında paylaştı.

Yayın Tarihi: 23.06.2023 17:54
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yıldız Çağrı Atiksoy imaj değişikliğine gitti

Kuruluş Osman dizisinde Malhun Hatun karakterini oynayan Yıldız Çağrı Atiksoy, imajında yeniliğe gitme kararı aldı.

Atiksoy saçlarına röfle yaptırdı, süslenip püslendi ve verdiği pozları sosyal medya hesabında paylaştı. İlk beğeni ve yorum eşi Berk Oktay'dan geldi: Çok güzelsin çok.

Bazı takipçileri oyuncunun estetik yaptırdığını iddia etti. Yıldız ise 'Yok dudağını şişirdi, yok yanaklarını aldırdı diyorlar. Bu kadar beni baştan yaratma arkadaş' diyerek makyaj sanatçısı Hüseyin Kaygusuz'a teşekkürlerini iletti.

Son olarak Bir Küçük Gün Işığı dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Berk Oktay, uzun süredir aşk yaşadığı meslektaşı Yıldız Çağrı Atiksoy ile birlikteliklerini ciddiye taşıma kararı almıştı. Geçtiğimiz yıl birlikteliklerini evliliğe taşıyan çiftin mutluluğuna diyecek yok.

Son olarak Kuruluş Osman'ın Malhun Hatun'u Yıldız Çağrı Atiksoy imaj değiştirdi. Ünlü oyuncunun son hali görenleri hayran bıraktı. Saçlarında değişikliğe giden Yıldız Çağrı Atiksoy'un yeni imajına beğeni yağdı. Takipçileri, 'Yıldıza evlilik feci yaramış valla daha daha güzelleşmiş', 'Saçları ne güzel olmuş', 'Kadın fazla mı iyi olmuş ne', 'Ateş ediyor resmen' yorumlarında bulundu.