Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yeşilçam’ın Usta Oyuncusu Yaşar Yağmur Hayatını Kaybetti

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Yaşar Yağmur, 74 yaşında hayata veda etti. Şeker hastalığıyla mücadele eden Yaşar Yağmur, Balıkesir’in Gönen ilçesindeki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan usta oyuncu kalp krizi geçirdi ve kurtarılamadı. Üç çocuk babası olan Yaşar Yağmur, 35 filmde rol aldı.

Yayın Tarihi: 26.07.2023 12:02
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yeşilçam’ın Usta Oyuncusu Yaşar Yağmur Hayatını Kaybetti

Yeşilçam’ın usta oyuncusu hayatını kaybetti

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Yaşar Yağmur, 74 yaşında hayata veda etti. Evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan usta oyuncu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şeker hastalığıyla mücadele eden Yaşar Yağmur, Balıkesir’in Gönen ilçesindeki evinde rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı.

Yoğun bakıma alınan usta oyuncu kalp krizi geçirdi. Yaşar Yağmur, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Evli ve üç çocuk babası olan usta oyuncu, birçok Yeşilçam filminde oynamıştı. 'Batsın Bu Dünya', 'Hazreti Yusuf', 'Yuvasız Kuşlar', 'Babaların Babası' ve 'Sahipsizler' yapımları ile tanınan oyuncu 35 filmde rol aldı.

Uzun süredir şeker hastalığıyla mücadele eden Yaşar Yağmur

Uzun süredir şeker hastalığıyla mücadele eden Yaşar Yağmur, Balıkesir'in Gönen ilçesi, Ekşidere kırsal mahallesindeki evinde rahatsızlandı.

Gönen Devlet Hastanesine kaldırılan ve burada yapılan testler ve tahliller yapılan usta oyuncu, çıkan sonuçlarda kan değerlerinin yüksek olması nedeniyle Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yoğun bakıma alınan ünlü isim kalp krizi geçirmesi sebebiyle, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Sevenleri, usta oyuncuyu 24.07.2023 tarihinde Balıkesir'in Gönen ilçesi Ekşidere köyünde son yolculuğuna uğurladı.

YAŞAR YAĞMUR KİMDİR?

Tekirdağ Şarköy'de 1949 yılında dünyaya geldi. Perihan Yağmur ile dünyaevine giren ve Demir Yağmur, Damla Arı ve Cenk Yağmur adında üç çocuğu olan Yaşar Yağmur; 'Batsın Bu Dünya', 'Hazreti Yusuf', 'Yuvasız Kuşlar', 'Babaların Babası' ve 'Sahipsizler' yapımları ile tanınan oyuncu, 35 filmde rol aldı.