Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yeşilçam'ın Unutulmaz İsimleri: Meral Zeren, Rüştü Asyalı, Sevda Aktolga ve Daha Fazlası

Yeşilçam'ın unutulmaz isimleri Meral Zeren, Rüştü Asyalı, Sevda Aktolga, Bilge Zobu ve Damla Coşkunoğlu'nun son halleri ve hayatları hakkında bilgiler.

Yayın Tarihi: 24.10.2023 09:42
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yeşilçam'ın Unutulmaz İsimleri: Meral Zeren, Rüştü Asyalı, Sevda Aktolga ve Daha Fazlası

Kemal Sunal'ın Filmlerinde Yer Alan Meral Zeren

Kemal Sunal ile defalarca kez kamera karşısına geçen oyuncu Meral Zeren Salako filmindeki Emine rolü ile hafızalara kazındı. Yeşilçam'ın güzel yıldızı Meral Zeren son haliyle sevenlerini üzdü. Aradan geçen yıllarda büyük değişim yaşayan Meral Zeren hakkında bir dönem büyük maddi sıkıntılar içinde olduğu haberleri çıkmıştı. Salako'nun Emine'sini görenler "Yıllar ona da acımamış" yorumunu yaparken bir döneme damga vuran oyuncu hayranlarına seslendi. Zeren, sosyal medyada adına açılmış hesapların hiçbirinin kendisine ait olmadığını ve hayranlarının kendi adı kullanılarak yapılan paylaşımlara inanmamalarını söyledi. Bebek'teki evinde kedileriyle birlikte yaşayan Meral Zeren, zaman zaman sahile inip temiz hava alıyor.

Rüştü Asyalı'nın Keloğlan Performansı

Filmde gösterdiği başarılı performans ile hafızalara kazınan Keloğlan Rüştü Asyalı'nın son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi. 1971-1975 yılları arasında dört 'Keloğlan' filminde rol alan usta oyuncu Rüştü Asyalı performansıyla izleyicileri kendisine hayran bırakmıştı.

Sevda Aktolga'nın Değişimi

Defalarca izlememize rağmen hala kahkahalar attıran yapımların başrolünde yer alan Kemal Sunal, Halit Akçatepe ve Şener Şen'in de kadrosunda yer aldığı Şaban Oğlu Şaban filminin güzeli Selma'nın son hali sosyal medyanın konuşulanlarından oldu. Filmde Şaban ve Ramazan'ın büyük aşkı Selma'ya hayat veren usta oyuncu Sevda Aktolga'nın yıllar içindeki değişimi hayranlarını şaşırttı. Şimdilerde 64 yaşında olan ve yer aldığı Yeşilçam filmlerinde duru güzelliğiyle beğeni toplayan Sevda Aktolga'nın son halini görenler tanımakta zorlandı.

Yeşilçam'ın Unutulmaz İsimlerinden Bilge Zobu

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Bilge Zobu'yu tanımayan yoktur. Özellikle Kemal Sunal'ın unutulmaz filmlerinden olan Kapıcılar Kralı'nın yöneticisi Albay Zafer Bey olarak hafızalara kazınan usta sanatçı Bilge Zobu sayısız film ve dizide oynamıştır. Uzun süredir İspanya'da yaşayan Bilge Zobu da yaşlandıkça yakışıklı olanlardan.

Damla Coşkunoğlu'nun İzmir'deki Yaşamı

Süt Kardeşler'in Afife'si Jale Altuğ'un aynı filmden rol arkadaşı Şevket Altuğ'un eşi olduğunu biliyor muydunuz? İffet filminde kız kardeş Nimet'i canlandıran Damla Coşkunoğlu. filmden sonra birkaç yapımda daha rol aldı. Sonrasında sektörden uzaklaşan Damla Coşkunoğlu şu an İzmir'de ailesiyle birlikte yaşıyor.