Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yeşilçam'ın efsane ismi Filiz Akın sosyal medyada dikkat çekiyor

Yeşilçam'ın efsane ismi Filiz Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeyi başarıyor. Son günlerde yaşadığımız sıcaklığa nispeten paylaşımda bulunan Akın, 'Rekor kıran bu sıcakların sona erdiğini umuyorum' notunu düştü. Oldukça zayıfladığı görülen Filiz Akın'ın son hali ise dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 06.08.2023 00:12
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yeşilçam'ın efsane ismi Filiz Akın sosyal medyada dikkat çekiyor

Uzun zamandır sağlık sorunları ile mücadele içerisinde olan Yeşilçam'ın efsane ismi Filiz Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeyi başarıyor.

Son günlerde yaşadığımız sıcaklığa nispeten paylaşımda bulunan Akın, 'Rekor kıran bu sıcakların sona erdiğini umuyorum' notunu düştü. Oldukça zayıfladığı görülen Filiz Akın'ın son hali ise dikkat çekti.

İLİŞKİLİ HABER

Kanserli doku tespit edilen Filiz Akın'dan sağlık durumuyla ilgili peş peşe paylaşım!

FİLİZ AKINDAN YENİ PAYLAŞIM

Yaptığı paylaşımla takipçilerinden birçok beğeni ve yorum alan Filiz Akın, zayıflığı ile dikkat çekse de güzelliğinden ödün vermediği bir kareyi Instagram hesabından paylaştı. Oldukça sıcak olduğunu belirten ve bu günlerin sona ermesini dileyen Akın'a takipçileri de 'Hala bu kadar güzel bir hanım yok', 'Çok güzelsiniz' gibi yorumlarda bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kuşadası'nda yapılan 'salyangoz yemeği' sosyal medyanın gündemine oturdu! 'Müslüman mahallesinde salyangoz...'

Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve Fatma Girik ile birlikte Yeşilçam'ın dört yapraklı yoncasından birisi olarak kabul edilen Filiz Akın, hem oyunculuğuyla hem de güzelliğiyle yıllardır adından söz ettirdi.

Yumurcak, Karateci Kız, Güzel Şoför, Acı Hayat, Küçük Sevgilim gibi filmlerle hafızalara kazınan ünlü oyuncu, şimdi ise sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Sosyal medyayı aktif kullanan Yeşilçam yıldızı, çok konuşulan paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi ve evinde çektiği yeni görüntüleri yayınladı. Evinin balkonunda çektiği görüntüleri takipçileriyle paylaşan Akın, 'Rekor kıran bu sıcakların sona erdiğini umuyor, olabileceği kadar güzel bir hafta sonu diliyorum' ifadelerini kullandı. Akın'ın son hali için 'Hala çok güzel' yorumu yapıldı. Öte yandan Akın'ın zevkle döşenmiş evi de dikkat çekti.

ALİŞAN - BUSE VAROL ASLIHAN - ARDA TURAN BERGÜZAR KOREL- HALİT ERGENÇ BURAK ÖZÇİVİT - FAHRİYE EVCEN KENAN İMİRZALIOĞLU - SİNEM KOBAL OKTAY KAYNARCA RONALDO SAFİYE SOYMAN SEDA SAYAN - ÇAĞLAR ÖKTEN SERENAY SARIKAYA ŞEYMA SUBAŞI SİBEL CAN