Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yeşil Vadi'nin Kızı 44. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

SHOW TV'de yayınlanan Yeşil Vadi'nin Kızı dizisinin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Daha bebekken anne babasız kalan Melissa'nın yaşam serüvenini konu alan dizinin yeni bölümünde heyecan dolu gelişmeler yaşanacak. Ayrıca Yeşil Vadi'nin Kızı 44. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Yayın Tarihi: 31.08.2023 09:17
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yeşil Vadi'nin Kızı 44. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yeşil Vadi'nin Kızı 44. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

SHOW TV'de ekrana gelen, yapımcılığını Yeşil Yapım'ın üstlendiği günlük dizi Yeşil Vadi'nin Kızı'nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Daha bebekken anne babasız kalıp yetiştirme yurtlarına düşmüş bir kız çocuğu olan Melissa'nın hayat serüvenini konu alan dizinin yeni bölümünde; heyecan dolu gelişmeler yaşanacak ve duygu dolu anlar ekrana gelecek.

42. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Mahkeme günü belli olan Melissa, Yeşil Vadi'nin kızı olmak için gün sayar. Öykü'nün izini bulan mafya Karakiraz'a gelir. Yeşim öğretmenlikten uzaklaştırılırken, Kadir yaptıklarına pişman olur. Evde olanları öğrenen Hâlâ, meseleye el koyar. Melissa, Metin ve Öykü'nün arasını düzeltmek isterken, herkesin hayatını tehlikeye atar.

Yeşil Vadi'nin Kızı dizisinin kadrosunda Beren Gökyıldız, Sezin Bozacı, Onur Dikmen, Özgür Özberk, Hande Arısoy ve Ece Güler gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Murat Şenöy ve Çağıl Nurhak Aydoğdu otururken, senaryosunu Özge Aras ve Serhat Yiğit kaleme alıyor. Yeşil Vadi'nin Kızı, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 10.00'da SHOW TV'de!

Yeşil Vadi'nin Kızı 44. Bölüm Fragmanı

Yeşil Vadi'nin Kızı 44. bölüm fragmanı yayınlandı! İşte Yeşil Vadi'nin Kızı 44. bölüm fragmanı.

Yeşil Vadi'nin Kızı 43. Bölümde Neler Oldu?

YEŞİL VADİNİN KIZI 43. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Melissa'nın mesajıyla Yeşil Vadi'ye gelen Öykü, peşinden gelen tehlikenin farkında değildir. Mafya üyeleri evin etrafını sararken, Fevzi onları kurtarmak için elinden geleni yapar. Melissa oynadığı oyunla herkesin hayatını riske attığı için pişman olur. Metin, Öykü'nün geçmişini öğrenir. Azra, Orhan'dan intikam almak için farklı bir yol izlemeye karar verir.