Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yeşil Deniz Milenyum Yeni Sezonda Yeniden Ekranlarda

Her hafta pazartesi akşamı TRT 1 ekranlarında yayımlanan ve geçtiğimiz yıllarda yayın hayatını noktalayan Yeşil Deniz yeniden ekranlara döndü. Yeşil Deniz Milenyum, kısa sürede milyonların gönlüne taht kurdu. Yeşil Deniz Milenyum’un yönetmeni Serkan Özarslan’ın kadrodan ayrıldığı öğrenildi. İkinci sezonu için de gerekli onayları çıkan dizinin yönetmen koltuğuna Hakan Eren'in oturacağı belirtildi. İzmir’in Ödemiş kasabasında çekimleri devam eden dizi ikinci sezonla birlikte sadece tabii uygulaması değil televizyon ekranlarında da yerini alacak. Yeşil Deniz Milenyum'a sevilen oyuncu İlker Aksum da transfer edildi. Yeşil Deniz Milenyum'un başrollerinde Burak Serdar Şanal, Mert Turak ve Burak Alkaş gibi birbirinden iddialı isimler yer alıyor.

Yayın Tarihi: 12.07.2023 10:07
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yeşil Deniz Milenyum Yeni Sezonda Yeniden Ekranlarda

Yeşil Deniz Milenyum Yeni Sezonda Yeniden Ekranlarda

Her hafta pazartesi akşamı TRT 1 ekranlarında yayımlanan ve geçtiğimiz yıllarda yayın hayatını noktalayan Yeşil Deniz yeniden ekranlara döndü. TRT tarafından hizmete açılan tabii uygulamasında yayın hayatına başlayan Yeşil Deniz Milenyum, kısa sürede milyonların gönlüne taht kurdu. Burak Serdar Şanal, Mert Turak ve Burak Akkaş gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi uygulama üzerinden milyonlarca defa izlendi. Hayranlarının gönlüne yeniden taht kuran dizi için alınan bir karar ise dikkati çekti.

Yeşil Deniz Milenyum’un yönetmeni Serkan Özarslan’ın kadrodan ayrıldığı öğrenildi. İkinci sezonu için de gerekli onayları çıkan dizinin yönetmen koltuğuna Hakan Eren'in oturacağı belirtildi. İzmir’in Ödemiş kasabasında çekimleri devam eden dizi ikinci sezonla birlikte sadece tabii uygulaması değil televizyon ekranlarında da yerini alacak.

Öte yandan yakın bir zaman sonra yeni bölümlerini çekmek üzere sete çıkacak olan Yeşil Deniz Milenyum'a sevilen oyuncu İlker Aksum da transfer edildi. Bilindiği üzere Yeşil Deniz Milenyum'un eski bölümlerinde 'Üsen' rolüyle kameralar karşısına geçen İlker Aksum tekrardan ekibe geri dönecek. Yeşil Deniz Milenyum'un başrollerinde Burak Serdar Şanal, Mert Turak ve Burak Alkaş gibi birbirinden iddialı isimler yer alıyor.

Derleme: aydinlik.com.tr