Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yerli Justin Bieber Alper Erözer'den Aleyna Tilki'ye Destek

Yerli Justin Bieber Alper Erözer, sevgilisi için güzel enerji veren insanlarla beraber olmayı sevdiğini söyledi. Ayrıca, Aleyna Tilki'ye destek verdi. Alper Erözer ve Abigail Goddey çifti Nişantaşı'nda el ele görüntülendi.

Yayın Tarihi: 01.09.2023 10:13
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yerli Justin Bieber Alper Erözer'den Aleyna Tilki'ye Destek

Yerli Justin Bieber Alper Erözer'den Aleyna Tilki'ye Destek

Yerli Justin Bieber olarak tanınan şarkıcı, sevgilisi için, “Bana güzel enerji veren insanlarla beraber olmayı seviyorum. Varlığı yetiyor” dedi.

Alper Erözer-Abigail Goddey çifti, Nişantaşı'nda el ele görüntülendi. Son çalışması ‘Gönlüne Göre’ ile dikkat çeken genç şarkıcı Alper Erözer, Şarkı yaptığımda aşağı çekmek için çok baskı yapıyorlar diyen meslektaşı Aleyna Tilki'ye destek verdi. NAZAR VAR, GÖZE GELİYORUZ Alıntı Metni YENİDEN KAVUŞTUK Yaz sezonunda sevgilisiyle çok görüşemediğini belirten Alper Erözer, Çok karışık geçti bu yazım. O farklı yerlerdeydi, ben farklı yerde ama yeniden kavuştuk. Bana güzel enerji veren insanlarla beraber olmayı seviyorum. Sadece varlığı yetiyor diyerek, duygularını dile getirdi. 19 yaşındaki Alper Erözer, alışveriş turunu tamamladıktan sonra sevgilisi Abigail Goddey ile birlikte klasik, şoförlü aracına binerek Nişantaşı’ndan ayrıldı.