Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yenidoğan Bebeğini Çöp Kutusuna Atmıştı! Bebek Anneye Geri Verildi...

Çin'de bir kadın iddiaya göre bir apartmanın asansöründe doğum yaptıktan sonra yenidoğan bebeğini çöp kutusuna attı. Bebek daha sonra bulunarak hastaneye götürüldü ve annesine teslim edildi.

Yayın Tarihi: 01.09.2023 18:42
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yenidoğan Bebeğini Çöp Kutusuna Atmıştı! Bebek Anneye Geri Verildi...

Yenidoğan Bebeğini Çöp Kutusuna Atmıştı! Bebek Anneye Geri Verildi...

Çin'de bir kadın iddiaya göre bir apartmanın asansöründe doğum yaptıktan sonra yenidoğan bebeğini çöp kutusuna attı. Yetkililerin kimliğini açıklamadığı kadın, 21 Ağustos'ta valiziyle asansöre bindiğinde Çongçing'de tatildeydi.

Devlete bağlı yayın kuruluşu Global Times'ın haberine göre asansörün içindeki güvenlik kamerası kayıtları kadının yerel saatle akşam 20.44'te içeri girdiğini ve ardından doğum yapmak üzere köşeye çömeldiğini gösteriyor.

Bebek Anne Babasına Verildi

Global Times'ın bir hastane çalışanından aktardığı üzere hastaneye kaldırılan bebek, birkaç gün sonra taburcu edildi. Gazete, yetkililerin anneyi bulmayı başardığını ve bebeğin kadınla partnerinin velayetine teslim edildiğini belirtti.

Olayın Sosyal Medyadaki Yankıları

Olay internette Çin yurttaşları arasında öfkeye yol açarken, bir kişi kadını 'kalpsiz' diye nitelendirdi. Bir Weibo kullanıcısı ise bebeği bir çöp parçası gibi çöp kutusuna atmış olmasını eleştirdi.