Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yeniden Refah Partisi Gümüşhane'de Teşkilat Buluşması Gerçekleştirdi

Mehmet Aşıla, Yeniden Refah Partisi Gümüşhane il başkanlığında partililerle bir araya geldi ve teşkilat gelişmeleri hakkında bilgi verdi.

Yayın Tarihi: 27.09.2024 21:48
Güncelleme Tarihi: 27.09.2024 21:48

Yeniden Refah Partisi Gümüşhane'de Teşkilat Buluşması Gerçekleştirdi

Yeniden Refah Partisi Gümüşhane'de Teşkilat Buluşması

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, partisinin Gümüşhane il başkanlığını ziyaret etti. İl Başkanı Ziya Nas ve partililerle bir araya gelen Aşıla, partinin geçmişine ve geleceğine dair değerlendirmelerde bulundu.

Partinin Büyüme Vizyonu

Aşıla, “Milli görüş olarak geçmişimiz 55 yıl. Yeniden Refah Partisi olarak önümüzdeki aylarda 6'ncı yılımızı dolduruyoruz. Yeni bir parti olmamıza rağmen çok büyük bir gelişme gösterdik. En kısa zamanda bütün Türkiye'de teşkilatlarımızı kurduk. 81 il, 922 ilçede teşkilatlarımızı kurduk.” açıklamasında bulundu.

Gümüşhane'nin Önemi

Teşkilat çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Aşıla, Gümüşhane'nin kendileri için önemli bir il olduğuna dikkat çekti.

Uluslararası Sorunlara Değinildi

Aşıla, konuşmasının bir bölümünde İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını kınadı. “Şu anda İsrail pervasızca hareket ediyor. Şimdi Lübnan'ı bombalıyor. Niye Lübnan? Çünkü arzımevut sınırları içerisinde Lübnan'ı da var, Suriye'si de var, Irak'ı da var. Bizim topraklarımızın bir bölümü var. İran var. Bu gerçekleşsin diye uğraşıyorlar.” ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, partisinin...

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, partisinin Gümüşhane il başkanlığını ziyaret etti.