Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yeni Renault Austral: Türkiye'ye Geliyor

Mayıs ayında lanse edilen ve büyük ilgiyle karşılanan yeni Renault Austral, ağustos ayında Türkiye'ye geliyor. Austral E-Tech Full Hybrid motoruyla şehir içinde %80 elektrikli sürüş imkanı sunuyor ve yakıt tasarrufu sağlıyor. Gelişmiş 4Control sistemi ve kaliteli iç ve dış tasarımıyla da dikkat çekiyor.

Yayın Tarihi: 11.08.2023 12:33
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yeni Renault Austral: Türkiye'ye Geliyor

Yeni Renault Austral: Türkiye'ye Geliyor

Bugüne kadarki en iyi Renault olarak mayıs ayında lanse edilen ve büyük ilgiyle karşılanan yeni Renault Austral, 200 hp E-Tech full hybrid motoruyla ağustos ayında Türkiye’de yollara çıkıyor. Austral E-Tech full hybrid, opsiyonlar hariç 1.926.000 TL fiyatıyla ağustos sonunda Renault yetkili satıcılarında kullanıcılarla buluşacak.

Austral E-Tech Full Hybrid, özellikleriyle neler sunuyor❓

Yeni Austral E-Tech Full Hybrid, şehir içindeki yolculukların %80’ini elektrikli modda yapmaya imkân sağlayan yeni bir motora sahip. Otomobildeki batarya; yavaşlama ve frenleme sırasında şarj oluyor, bu sayede prize takmadan elektrikli sürüş keyfi yaşanıyor. Uygun koşullarda 130 km/s hıza kadar elektrikli modda sürüş, tek depoyla 1100 km’ye varan sürüş menzili ve şehir içi sürüşte benzinli motora kıyasla sürüş şeklini değiştirmeden %40 yakıt tasarrufu sağlayabiliyor. Austral E-Tech Full Hybrid'deki sistem; bir içten yanmalı motor; iki elektromotor (çekiş için bir ‘e-motor’ ve içten yanmalı motoru çalıştırmak, vites değiştirmek ve bataryayı şarj etmek için bir yüksek voltajlı marş jeneratörü), bir merkezi batarya ve bir akıllı çok modlu şanzımandan oluşuyor. Austral E-Tech full hybrid’de 96 kW güç ve 205 Nm tork üreten yeni 1,2 litre 3 silindirli turbo beslemeli benzinli motor kullanılıyor.

Gelişmiş 4Control: Daha fazla güvenlik ve daha fazla sürüş keyfi

Austral E-Tech full hybrid, Renault’nun üçüncü nesil dört tekerlekten yönlendirme sistemi Gelişmiş 4Control ile donatılıyor. Segmentindeki diğer modellerden farklı olarak, Austral yeni bir konfor düzeyi, artırılmış çeviklik ve benzersiz performans seviyesi sunuyor. Gelişmiş 4Control ve çok kollu arka aks ile donatılan Austral, tekerleklerin dikey hareketini daha iyi yöneten sistem sayesinde tüm yol koşullarında yol tutuş ve konfor arasında benzersiz bir denge sunuyor.

Gelişmiş kalite algısına sahip iç ve dış tasarım

Yeni Renault Austral, duyguları harekete geçiren silüeti ve özenle şekillendirilen güçlü çizgileriyle yüksek kalite algısı sunuyor. 3D derinlik efektli yüksek teknoloji arka farları ve ön farlarda elmas şeklinde desenler gibi detaylarla da Renault’nun yeni ‘duygusal teknoloji’ tasarım ilkeleriyle birleşiyor.