Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yeni Nesil Toyota C-HR Dünya Prömiyerini Gerçekleştirdi

Toyota, C-SUV segmenti adına bir dönüm noktası olarak gösterilen Toyota C-HR’ın yeni neslinin dünya prömiyerini gerçekleştirdi. Yeni nesil Toyota C-HR, özellikleriyle dikkat çekiyor. Yeni modelin, Toyota’da ilk defa sunulacak olan gövdeye gizli kapı kolları ve yeni çift renk gövde tasarım detaylarıyla öne çıkan modern ve sportif dış tasarımı, onu C-SUV segmentinde farklı bir yere konumlandırıyor. Yeni Toyota C-HR’ın dinamik performansı da her açıdan geliştirilerek daha çevik bir yol tutuşu elde edildi. Yeni Toyota C-HR’ın tüm versiyonları en gelişmiş Toyota Safety Sense 3 güvenlik sistemlerini de kapsayan T-Mate sürüş destek sistemi ile donatıldı.

Yayın Tarihi: 26.06.2023 12:14
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yeni Nesil Toyota C-HR Dünya Prömiyerini Gerçekleştirdi

Toyota C-HR’ın Yeni Nesli Tanıtıldı

Toyota, C-SUV segmentinde bir dönüm noktası olan Toyota C-HR'ın yeni neslinin dünya prömiyerini gerçekleştirdi. Yeni Toyota C-HR, özellikleriyle dikkat çekiyor. 1.8 litre ve 2.0 litre hibrit motor seçenekleriyle tanıtılan otomobil aynı zamanda ilk defa 2.0 litre plug-in hibrit seçeneğine de sahip olacak. Türkiye pazarında ilk etapta 5. nesil hibrit teknolojisine sahip Hybrid 140 versiyonu ile satışa sunulacak. Hybrid 140 mevcut Toyota C-HR modeline göre daha güçlü olmasının yanı sıra mevcut emisyon ve tüketim değerlerini koruyarak fark yaratmayı başaracak.

Sıra Dışı Tasarımıyla Dikkat Çekiyor

Yeni nesil Toyota C-HR, coupe tarzı hatlarıyla SUV tasarım kalıbını farklı bir boyuta taşıyor. Yeni modelin, Toyota’da ilk defa sunulacak olan gövdeye gizli kapı kolları ve yeni çift renk gövde tasarım detaylarıyla öne çıkan modern ve sportif dış tasarımı, onu C-SUV segmentinde farklı bir yere konumlandırıyor. Yeni Sülfür rengi, yeni çift renk gövde tasarımıyla iç kabinde kontrast yaratan dikiş detaylarında kullanılarak, yeni Toyota C-HR’ı farklı bir boyuta taşıyor.

Kişiselleştirilmiş Dijital Kokpit Deneyimi

Toyota, kişiselleştirilmiş bir kokpit deneyimi tasarladı. Yeni 12.3 inç tamamen dijital gösterge ekranıyla teknolojik bir sürüş deneyimi sunuyor. Multimedya sisteminde Apple CarPlay veya Android Auto ile akıllı telefon bağlantıları gerçekleştirilebiliyor. Hem Toyota’da hem de C-HR’da bir ilk olarak yeni, perdesiz teknolojili termal yalıtımlı panoramik cam tavanı sunuluyor.

Dinamik Sürüş Deneyimi ve Gelişmiş Güvenlik Özellikleri

Yeni Toyota C-HR’ın dinamik performansı da her açıdan geliştirilerek daha çevik bir yol tutuşu elde edildi. Yeni Toyota C-HR’ın tüm versiyonları en gelişmiş Toyota Safety Sense 3 güvenlik sistemlerini de kapsayan T-Mate sürüş destek sistemi ile donatıldı. Kapsamı daha fazla artırılan güvenlik özellikleri, kaza riskini azaltırken sürüş destek asistanı sistemleriyle, keyifli ve güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor.