Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yeni Kaptanlar Belirlendi: Yarışmacılar Et Döner Yaptı

11 Eylül yayınında takımların yeni kaptanlarını belirlemek için jüri üyeleri yarışmacılardan et döner yapmalarını istedi. Yöresel lezzetlere göre ya da kendi bildikleri yöntemlerle döner yapan yarışmacılar, verilen sürenin sonunda tadım için şeflere servis yaptı. En son Suna'nın elenmesinden sonra yarışmacılar yeni takım kaptanlarını ve kaptanları belirlemek için tezgah başına geçti. Et döner yapan yarışmacılar tecrübelerini ve bilgilerini et dönere yansıttı. Tadım yapan şefler 4 kişinin dönerine hayran kaldı. Tadımları bitiren şefler kendi aralarında değerlendirme yaptıktan sonra 7 yarışmacıyı öne çağırdı. Son 4'e kalan Alican, Tahsin, Barbaros ve Sergen'in dönerleri, şeflerin en çok beğendikleri oldu. Mehmet Şef ise ekipten sandalye ve soda istedi. Son 4'ün dönerini çok beğenen Mehmet Şef "Siz 4'ünüzün döneri beni bu hale getirdi. Yemeden duramadık" dedi.

Yayın Tarihi: 12.09.2023 04:55
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yeni Kaptanlar Belirlendi: Yarışmacılar Et Döner Yaptı

11 Eylül yayınında takımların yeni kaptanlarını belirlemek için jüri üyeleri yarışmacılardan et döner yapmalarını istedi.

Yöresel lezzetlere göre ya da kendi bildikleri yöntemlerle döner yapan yarışmacılar, verilen sürenin sonunda tadım için şeflere servis yaptı.

En son Suna'nın elenmesinden sonra yarışmacılar yeni takım kaptanlarını ve kaptanları belirlemek için tezgah başına geçti.

Et döner yapan yarışmacılar tecrübelerini ve bilgilerini et dönere yansıttı.

Tadım yapan şefler 4 kişinin dönerine hayran kaldı.

Tadımları bitiren şefler kendi aralarında değerlendirme yaptıktan sonra 7 yarışmacıyı öne çağırdı.

Son 4'e kalan Alican, Tahsin, Barbaros ve Sergen'in dönerleri, şeflerin en çok beğendikleri oldu.

Mehmet Şef ise ekipten sandalye ve soda istedi.

Son 4'ün dönerini çok beğenen Mehmet Şef "Siz 4'ünüzün döneri beni bu hale getirdi. Yemeden duramadık" dedi.