Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yeni Hyundai Santa Fe: Özellikler ve XRT Konsepti

Hyundai, Santa Fe modelini yenileyerek daha güçlü bir duruş sergilemesini sağlıyor. Yeni Santa Fe'nin iç mekanı genişlik hissini artırırken, motor seçenekleri ve XRT Konsepti ile farklı kullanım alanlarına hitap ediyor.

Yayın Tarihi: 11.08.2023 00:31
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yeni Hyundai Santa Fe: Özellikler ve XRT Konsepti

Hyundai Santa Fe'nin Dış Tasarımı

Hyundai, Santa Fe modelini baştan sona yenileyerek daha güçlü bir duruş sergilemesini sağlayan köşeli şekli ve uzun dingil mesafesiyle dikkat çekiyor. Yeni modelin H şeklindeki farları ve keskin hatlı çamurlukları, cesur ve ayırt edici bir görüntü oluşturuyor. Ayrıca geniş çamurluk eklentileri ve etkileyici tasarımlı 21 inç jantlar, Santa Fe'ye farklı bir bakış açısı katıyor.

Hyundai Santa Fe'nin İç Tasarımı

Yeni Santa Fe'nin iç mekanı, yatay ve dikey tasarım öğelerini vurgulayarak genişlik hissini artırıyor. Ön panele ve hava menfezlerine H şeklinde bir tasarım uygulanmış. Ayrıca 12,3 inçlik dijital paneli ve Panoramik Kavisli Ekranı, görünürlüğü artırırken lüks bir hissiyat sunuyor. Tamamen katlanabilir ikinci ve üçüncü sıra koltuklar, kullanıcılara daha fazla esneklik sağlıyor.

Hyundai Santa Fe'nin Motor Seçenekleri

Yeni Santa Fe, benzinli 2,5 litrelik turbo ünite ve benzinli 1,6 litrelik Turbo Hibrit seçenekleriyle satışa sunulacak. Avrupa pazarında ise 1,6 litrelik Turbo Hibrit ve benzinli 1,6 litrelik Turbo Plug-in Hibrit motorlar bulunacak.

Hyundai Santa Fe XRT Konsepti

Hyundai, doğa tutkunları için özel tasarlanmış XRT Konsepti'ni tanıttı. Bu model, zorlu arazi şartlarında yol alabilme özelliği ve kamp yapmaya uygun donanımlarıyla dikkat çekiyor.