Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yeni Elektrikli Renault Toros Türkiye'de Satışa Çıkıyor!

Renault'un yeni elektrikli modeli Toros, uygun fiyatı ve pratik özellikleri ile Türkiye pazarında ilgi çekecek gibi görünüyor. Toros'un Türkiye Fiyatı tahmini olarak 700 bin TL olarak belirtiliyor. Toros'un Türkiye'deki satış tarihi ise yeni yılın ilk çeyreğinde bekleniyor. Renault, Toros modeli ile özellikle giriş seviyesi bir elektrikli otomobil sunmayı hedefliyor. Toros'un motor gücü düşük olduğu için maksimum hızı saatte 110 km olarak belirlenmiş. Toros, kompakt bir model olmasına rağmen geniş bir iç hacme sahip ve yaklaşık 300 km civarında bir menzile sahip.

Yayın Tarihi: 07.10.2023 19:53
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yeni Elektrikli Renault Toros Türkiye'de Satışa Çıkıyor!

Efsaneye Merhaba Deyin!

Renault'un yeni elektrikli modeli Toros, uygun fiyatı ve pratik özellikleri ile Türkiye pazarında ilgi çekecek gibi görünüyor. Elektrikli otomobil teknolojisine geçiş yapmak isteyenler için çekici bir seçenek olabilir.

Toros'un Türkiye Fiyatı ve Satış Tarihi

Renault'un yeni elektrikli modeli Toros, Türkiye pazarında oldukça rekabetçi bir fiyatla sunulacak. Tahmini başlangıç fiyatı 700 bin TL olarak belirtiliyor. Toros'un Türkiye'deki satış tarihi ise yeni yılın ilk çeyreğinde bekleniyor.

Uygun Fiyatlı Bir Elektrikli Otomobil

Renault, Toros modeli ile özellikle giriş seviyesi bir elektrikli otomobil sunmayı hedefliyor. Toros'un uygun fiyatlı olması, Türkiye gibi yüksek vergilere sahip ülkelerde elektrikli otomobillerin popülerliğini artırabilir.

Motor Gücü ve Performans

Toros'un motor gücü düşük olduğu için maksimum hızı saatte 110 km olarak belirlenmiş. Bu hız, şehir içi ve otoyol kullanımı için yeterli bir performans sunuyor.

Geniş İç Hacim ve Menzil

Toros, kompakt bir model olmasına rağmen geniş bir iç hacme sahip. Ayrıca Toros'un yaklaşık menzili 300 km civarında olacak.