Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yasemin Yalçın: İnce İnce Yasemince'nin Unutulmaz Oyuncusu

İnce İnce Yasemince programı ile ünlenen Yasemin Yalçın, kızı Eylül Ateşler ve diğer ünlü isimlerin çocuklarıyla sosyal medyada paylaşımlar yapmaktadır.

Yayın Tarihi: 12.07.2023 09:36
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yasemin Yalçın: İnce İnce Yasemince'nin Unutulmaz Oyuncusu

90'lı Yıllarda Yayınlanan İnce İnce Yasemince Programı

Yasemin Yalçın, İnce İnce Yasemince programı ile 7'den 70'e herkesi kahkahaya boğan karakterleriyle hafızalara kazınmıştır. Kendisi gibi tiyatrocu olan İlyas İlbey ile uzun yıllardır mutlu bir evlilik sürdüren Yasemin Yalçın, sosyal medyada aktif bir şekilde hayatına dair kareleri takipçileriyle paylaşmaktadır.

Ünlü İsimler ve Çocukları

Yasemin Yalçın'ın kızı Eylül Ateşler, ünlü bir isim olan Yasemin Yalçın gibi bir dönem 'Benimle Dans Eder Misin' yarışmasında fırtınalar estirmiştir. Diğer ünlü isimlerin çocukları da kendileri gibi ünlü olmuşlardır. Örneğin Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik, Aydan Şener'in kızı Ecem, Türkan Şoray'ın kızı Yağmur, Tanju Korel'in kızı Bergüzar gibi.

Yasemin Yalçın'ın Kızı Eylül Ateşler

Yasemin Yalçın'ın ilk evliliğinden olan kızı Eylül Ateşler, ünlü bir isim olarak tanınmaktadır. Dansa olan tutkusuyla dikkat çeken Eylül, güzelliğiyle de büyük beğeni toplamaktadır. Yasemin Yalçın, kızıyla birlikte sık sık fotoğraf paylaşımında bulunmaktadır ve takipçileri tarafından büyük beğeni almaktadır.