Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yargı Dizisi Yeni Bölümüyle İzleyicileri Gözyaşına Boğacak

Pazar günlerinin reyting rekortmeni olan Yargı dizisi, yeni bölümüyle izleyicilere duygu dolu anlar yaşatacak. Ceylin ve Ilgaz'ın kızı Mercan'ın ölüp ölmediği ortaya çıkacak. Yargı dizisinin başrollerini Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Şükran Ovalı, Uğur Polat, Hüseyin Avni Danyal gibi usta isimler paylaşıyor. Yeni sezonuyla reytingleri altüst eden diziden yeni bölüm fragmanı geldi. Mercan hakkındaki gerçek ortaya çıkıyor. Ceylin kızının ölmediğini savunurken beklenen haber geldi. Yargı, bu haftaki bölümüyle izleyicileri gözyaşlarına boğacak.

Yayın Tarihi: 08.10.2023 09:46
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yargı Dizisi Yeni Bölümüyle İzleyicileri Gözyaşına Boğacak

Yargı Dizisi Yeni Bölümüyle İzleyicileri Gözyaşına Boğacak

Pazar günlerinin reyting rekortmeni olan Yargı dizisi, yeni bölümüyle izleyicilere duygu dolu anlar yaşatacak. Ceylin ve Ilgaz'ın kızı Mercan'ın ölüp ölmediği ortaya çıkacak. Kerem Çatay'ın imzasını taşıyan ve Ali Bilgin'in yönettiği bu yapım, her pazar ekranlarda izleyicilerle buluşuyor.

Yargı dizisinin başrollerini Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Şükran Ovalı, Uğur Polat, Hüseyin Avni Danyal gibi usta isimler paylaşıyor. Yeni sezonuyla reytingleri altüst eden diziden yeni bölüm fragmanı geldi. Mercan hakkındaki gerçek ortaya çıkıyor. Ceylin kızının ölmediğini savunurken beklenen haber geldi. Yargı, bu haftaki bölümüyle izleyicileri gözyaşlarına boğacak.

Yargı Dizisi Başrolleri ve Kadrosu

Yargı dizisinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Ferit Kaya, Ayşen Sezerel, Seda Türkmen, Ulvi Kahyaoğlu, Özlem Türkay, Müge Bayramoğlu, Çağla Demir, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Gece Işık Demirel, Duygu Serin, Tolga Canbeyli ve Alican Altun Onur Tekin gibi usta ve genç isimler de yer alıyor.

Yargı Dizisi Yeni Bölümü Tanıtımı

Üçüncü sezona hızlı başlayan ve reytinglerde birinci sırada yer alan Yargı'nın pazar akşamı yayınlanacak duygu dolu yeni bölümünden tanıtım yayınlandı. Tanıtımda, Ilgaz ve Ceylin'in Mercan'ı kaybettikleri anın çaresizliği ve Ceylin'in gözyaşlarına yer veriliyor. Yargı dizisinin merakla beklenen yeni bölümü 8 Ekim Pazar günü saat 20.00'de Kanal D'de izleyicilerle buluşacak.