Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yargı Dizisi: Mercan'ın Kaybı ve İçerideki Şüpheliler

Yargı dizisinin üçüncü sezonunda Mercan'ın kaybolmasıyla birlikte herkes şüpheli konumuna düşer. Makalede dizideki gelişmeler ve olası şüpheliler üzerine teoriler ele alınmaktadır.

Yayın Tarihi: 18.10.2023 23:28
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yargı Dizisi: Mercan'ın Kaybı ve İçerideki Şüpheliler

Yargı'da üçüncü sezon o kadar heyecanlı geçiyor ki, her bölüm ekrana kilitleniyoruz.

Bu sezon gündemimiz belli: Mercan! Bulana kadar herkes şüpheli bizim gözümüzde. Ama merak etmeyin, el birliği ile bulacağız kızımızı!

Ah be güzel kızımız, neredesin, kimlerlesin?

Ama bana sorarsanız orada değil, ikinci teori size de daha yakın gelecek.

Fark ettiyseniz çekmecesinde her davadan bir eşya var. Bence kendisi aynı zamanda 'kleptomani' hastası. Bu yüzden de bir şeyler çalıyor ya da belki de anı olarak alıyor ama bu da saçma tabii.

Kutuyu getirenin bir kadın olduğunu gördük Yekta'nın izlediği videoda. Bu kadının da Dilek olma olasılığı yüksek.

Can da o gün oradaydı biliyoruz. Ortalığı karıştıran ve Mercan'ın kaçırılmasını kolaylaştıran kişi o olabilir. Ama kaçıranın bir kadın olduğunu biliyoruz Macit dededen dolayı. Can da Ceylin'e olan aşkından dolayı bu işe girişmiş olabilir.

Dilek bir şekilde tanık olmuş ama pişmanlık durumu bizim de dikkatimizi çekmişti. Can da ya bu işe ortak ya da bu teorideki gibi sadece Ceylin'i izleyen bir sapık.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

  • İzleyici nefesini tuttu ve Yargı dizisinde Ceylin ile Ilgaz'ın kızı Mercan'ın bulunmasını bekliyor! Son bölümde bulunmasına ramak kalan Mercan'ın kaybıyla ilgili yeni bölüm fragmanında bomba etkisinde bir ipucu yakalandı. Binlerce teorinin üretildiği Mercan'ın kaybıyla ilgili ortaya çıkan detaya gelin birlikte bakalım!

Bir tek Ceylin hariç.