Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yapı Kredi, İzin Kullanımını Teşvik Etmek İçin Ödül Uygulamasını Devreye Sokuyor

Yapı Kredi, izin kullanımını teşvik etmek için ödül uygulamasını devreye sokuyor. Banka, personel özlük haklarını iyileştirmek amacıyla yemek ücretini 210 liraya çıkartıyor. Ayrıca, Koç Holding'in Flextra uygulamasını hayata geçiriyor. İzin kullanımını teşvik etmek için 2 gün fazladan izin uygulaması getiriliyor ve doğum günü izni ile birlikte çalışanlara 3 günlük izin hakkı veriliyor. Ayrıca, belirli süreden fazla izni olan çalışanlar Eylül izni için günlük bin lira Flextra para kazanacaklar.

Yayın Tarihi: 08.10.2023 01:21
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yapı Kredi, İzin Kullanımını Teşvik Etmek İçin Ödül Uygulamasını Devreye Sokuyor

Geçtiğimiz ay personeline Doğum Günü İzni kararı alan Yapı Kredi, şimdi de izin kullanımını teşvik amacıyla ödül uygulamasını devreye soktu.

Yapı Kredi, personel özlük haklarının iyileştirilmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Banka, artan enflasyon nedeniyle tüm personelin yemek ücretini sektör ortalamasının üzerinde bir rakama çekerek 210 lira yaptı. Yemek ücreti daha önce 170 liraydı.

Flextra Hayata Geçiyor

Yapı Kredi, Koç Holding'in Flextra uygulamasını da 2024 yılının başından itibaren hayata geçiriyor. Bu uygulama ile çalışanlar kendilerine verilecek olan katkı payı ile Flextra platformunda olan ürünleri avantajlı bir şekilde alabilecekler.

İzin Kullanımına Teşvik

Yapı Kredi'nin personele sunacağı yenilikler arasında izin kullanımına teşvik amacıyla 2 gün fazladan izin uygulaması da bulunuyor. 2024 yılında hak ettiği kadar izin kullanımı yapan Yapı Kredi çalışanlarının artı 2 gün izin hakkı olacak. Bu izin hakkı doğum günü izni ile 3 güne çıkartılıyor.

Eylül İzni için Ekstra Ödül

Banka, önümüzdeki yıl ilginç bir ödül sistemi daha getiriyor. Hem Dinlen Hem Flextra Kazan uygulaması ile belirli süreden fazla izni olan çalışanlar 25 Eylül-15 Ocak tarihleri arasında yapacakları izin için günlük bin lira Flextra para kazanacaklar.