Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yapı Kredi Bankası Tatil Kampanyası

Yapı Kredi Bankası, tatil planı yapacak müşterilerine özel bir fırsat sunuyor. Yapılan tatil harcamasına indirim avantajı duyuruldu. Kampanyaya katılan müşteriler indirimden yararlanabilecek. Söz konusu kampanyanın tüm detayları tek tek bildirildi.

Yayın Tarihi: 04.08.2023 03:11
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yapı Kredi Bankası Tatil Kampanyası

Yapı Kredi Bankası güzel haberi duyurdu

Banka, tatil planı yapacak müşterilerine özel bir fırsat sundu. Yapılan tatil harcamasına indirim avantajı duyuruldu. Kampanyaya katılan müşteriler indirimden yararlanabilecek. Söz konusu kampanyanın tüm detayları tek tek bildirildi. Tatil planı yapanlar tarafından bankaların başlattığı kampanyalar yakından takip ediliyor. Her banka, müşterilerine özel kampanyalar düzenliyor. Yapı Kredi Bankası da kampanyasını açıkladı. Bankadan alınan kampanya bilgisine göre, 31 Aralık 2023 tarihine kadar Yapı Kredi Mobil'e giriş yaparak indirim kodu alıp, Setur web sitesi ve mobil uygulamasından yapılacak 2.000 TL ve üzeri yurt dışı uçak bileti rezervasyonlarında 100 TL indirim kazanılacak.

YAPI KREDİ BANKASI KAMPANYA AÇIKLAMASI;

31 Aralık 2023 tarihine kadar Yapı Kredi Mobil’e T.C. Kimlik Numarası veya Kullanıcı Kodu ile giriş yaparak kampanyaya dahil olan müşterilerimiz, Setur Mobil uygulaması üzerinden yapılacak 2.000 TL ve üzeri tüm yurt dışı uçak bileti rezervasyonlarında 100 TL indirim kazanacaktır. İndirim kodları Yapı Kredi Mobil’de yer alan 'Kampanyalar' bölümüne yüklenecektir ve 31 Aralık 2023 tarihine kadar yüklü kalacaktır. Müşteriler kampanya kodlarını 31 Aralık 2023 tarihine kadar yapılacak rezervasyonlar için kullanabileceklerdir. Kampanya diğer indirim ve kampanyalarla birleştirilemez. Kampanyadan yararlanmak için üye girişi ile rezervasyon yapılması gerekmektedir, üye girişi olmadan yapılacak rezervasyonlarda kampanyadan faydalanılamaz. Kampanyaya Worldpuan ile yapılan alışverişler, rezervasyon iptalleri, iade işlemleri ve World Business kartlar dahil değildir. Yurt dışı bilet alımlarında 3 taksit imkanı bulunmaktadır. Kampanya Yapı Kredi Bireysel müşterileri için geçerlidir.

Yapı Kredi’den Tatil Yapmak İsteyenlere Müjde!

Yapı Kredi, yıl sonuna kadar geçerli bir kampanya ile müşterilerine tatil fırsatları sunuyor. Setur mobil uygulamasından yapılacak 2.000 tl ve üzeri yurt dışı rezervasyonlarında 100 tl indirim kazanmak için yazımızdaki detaylara göz atın. Tatil yapmak isteyenler için Yapı Kredi, yıl sonuna kadar geçerli bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, Yapı Kredi Mobile giriş yapan müşteriler, Setur mobil uygulamasından yapacakları 2.000 tl ve üzeri yurt dışı rezervasyonlarında 100 tl indirim kazanacaklar. Bu fırsatı kaçırmak istemeyenler için kampanyanın detaylarını yazımızda bulabilirsiniz.

Yapı Kredi Mobile ile Tatil Fırsatları

Yapı Kredi, müşterilerine tatil yapma imkanı sunmak için Setur ile işbirliği yaptı. Bu sayede, Yapı Kredi Mobile uygulamasına TC kimlik numarası ya da kullanıcı kodu ile giriş yapan müşteriler, Setur mobil uygulamasından yapacakları 2.000 tl ve üzeri yurt dışı rezervasyonlarında 100 tl indirim kodu alabilecekler. Bu indirim kodunu kullanarak, hayal ettikleri tatili daha uygun fiyata yapabilecekler.

Kampanyanın Şartları Neler?

Yapı Kredi’nin sunduğu bu kampanyadan faydalanmak için bazı şartlara uymanız gerekiyor. Kampanyanın şartları şöyle:

  • Kampanya 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerlidir.
  • Kampanyadan yararlanmak için Yapı Kredi Mobile uygulamasına giriş yapmanız ve kampanyalar bölümünden indirim kodunuzu almanız gerekmektedir.
  • Kampanya kodunuzu Setur mobil uygulamasında üye girişi yaparak kullanabilirsiniz. Üye girişi olmadan rezervasyon yaparsanız indirimden faydalanamazsınız.
  • Kampanya diğer indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.
  • Kampanyaya Worldpuan ile yapılan alışverişler, rezervasyon iptalleri, iade işlemleri ve World Business kartlar dahil değildir.
  • Yurt dışı bilet alımlarında 3 taksit imkanı bulunmaktadır.
  • Kampanya Yapı Kredi Bireysel müşterileri için geçerlidir.

Tatilinizi Ertelemeyin

Yapı Kredi’nin sunduğu bu kampanya ile tatil yapmak isteyenler için harika bir fırsat doğdu. Siz de bu fırsatı kaçırmamak için hemen Yapı Kredi Mobile uygulamasına giriş yapın ve indirim kodunuzu alın. Sonra da Setur mobil uygulamasından hayalinizdeki yurt dışı tatilini seçin ve indirimli fiyata rezervasyonunuzu yapın. Tatilinizi ertelemeyin, Yapı Kredi ile hayallerinizi gerçekleştirin.