Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yapı Kredi Bankası Faizsiz Destek Kampanyası

Piyasalarda yaşanan yüksek enflasyon, alınan faiz kararları insanları nakdi erişim konusunda daha da ihtiyaç sahibi yapıyor. Gündelik hayatın ekonomik şartlarının ağırlaşması ile birlikte daha fazla kredi ihtiyacına yönelim yaşanıyor. Bunun beraberinde bankaların birçoğu nakdi ihtiyacı olan kişiler konusunda Kredi kampanyalarını peş peşe duyurmaya devam ediyor. Yapı Kredi Bankası sağlamış olduğu kampanya ile birlikte yüzleri güldürmeye başladı. Faizsiz destek ile birlikte Yapı Kredi Bankası 15 bin söyle destek sağlayacak. Bankanın sunmuş olduğu faizsiz taksitli nakit avans kampanyası kapsamında kullandırılacak olan azami vade sayısı ise 6 ay olarak belirtildi.

Yayın Tarihi: 10.10.2023 18:20
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yapı Kredi Bankası Faizsiz Destek Kampanyası

Piyasalarda yaşanan yüksek enflasyon, alınan faiz kararları insanları nakdi erişim konusunda daha da ihtiyaç sahibi yapıyor.

Gündelik hayatın ekonomik şartlarının ağırlaşması ile birlikte daha fazla kredi ihtiyacına yönelim yaşanıyor. Bunun beraberinde bankaların birçoğu nakdi ihtiyacı olan kişiler konusunda Kredi kampanyalarını peş peşe duyurmaya devam ediyor.

Yapı Kredi Bankası sağlamış olduğu kampanya ile birlikte yüzleri güldürmeye başladı.

Faizsiz destek ile birlikte Yapı Kredi Bankası 15 bin söyle destek sağlayacak. Bankanın sunmuş olduğu faizsiz taksitli nakit avans kampanyası kapsamında kullandırılacak olan azami vade sayısı ise 6 ay olarak belirtildi.

Yapı Kredi’den 15 bin TL faizsiz destek

Yapı Kredi Bankası resmi web sitesi üzerinden duyurduğu haber içerisinde ilk kez banka müşterisi olan kişilere faizsiz finansman desteği vereceğini açıkladı. Haber detaylarında yalnızca Yapı Kredi Bankası’na 31 Ekim 2023 tarihine kadar ilk kez banka müşterisi olanlara desteğin sağlanacağı bilgisi yer alıyor. Ayrıca söz konusu olan faizsiz desteğin ise 15 bin TL ile sınırlandırıldığı bilgisi de yer alıyor.

Yapı Kredi Bankası'nın faizsiz taksitleri nakit avans kampanyası kapsamında kullandırılması planlanan azami vade sayısının ise 6 ay olarak belirlendiği yer alıyor.

Yapı Kredi Bankası'nın kampanya detaylarında neler yer alıyor? Yapı Kredi Bankası tarafından duyurulmakta olan kampanya detaylarında belirtilen şartlar bulunuyor. Banka, sunacağı bu kampanyadan yararlanacak olan vatandaşların öncelikli olarak Yapı Kredi Mobil uygulaması aracılığıyla müşteri olmaları gerektiğini ifade etti. Müşteri olma süreci tamamlandıktan sonra kredi kartı başvurusunun ise yapılmış olması gerekiyor. Bu süre 15 gün içerisinde yapıldıktan sonra kredi kartı başvurusunun onaylanması ile devam ediyor. Kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler mobil uygulama üzerinden kampanyadan yararlanmış oluyor. Müşteriler, mobil uygulama üzerinden faizsiz nakit desteği başvurusunda bulunarak taleplerini yerine getirebiliyor.