Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yapı Kredi Bankası Ekim Sonu Fırsatı: Günlük 217 TL'ye 75 Bin TL Hesabınızda!

Yapı Kredi Bankası, ekim sonuna kadar geçerli olacak taksit erteleme fırsatı ile tüketicilere 75 bin TL'lik kredi desteği sunuyor. Kampanya kapsamında taksitler 3 ay ertelenebilecek.

Yayın Tarihi: 23.10.2023 22:34
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yapı Kredi Bankası Ekim Sonu Fırsatı: Günlük 217 TL'ye 75 Bin TL Hesabınızda!

Yapı Kredi Bankası'ndan ekim sonu fırsatı!

Günlük 217 TL'ye 75 bin TL hesabınızda... Üstelik taksitler 3 ay ertelenebilecek

Özel bankacılık sektörü yeni haftaya hızlı başladı. Tüketicilerin artan nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmek üzere yeni bir kampanya düzenlediğini duyuran Yapı Kredi Bankası, güncel faiz oranlarını ve taksit erteleme fırsatlarını peş peşe sıraladı.

Yükselen enflasyon ve son günlerde rekor seviyelere ulaşan kur farkı, hali hazırda ağır olan ekonomik şartları iyice ağırlaştırdı. Bir süredir aldıkları maaş zamlarına rağmen enflasyon karşısında zorlu bir mücadele vermeye çalışan vatandaşlar, son haftalarda yaşanan fiyat artışlarına tepki göstermeye başladı.

Aldıkları maaşlar ile hangi masraflarının altından kalkabileceklerini hesaplamaktan yaka silken, tüm hesaplarına rağmen temel ihtiyaçlarına yeterli bir bütçe ayıramayacak duruma gelen tüketiciler bu süreçte bankaları yakın takip altına aldı. Her ne kadar Merkez Bankası’nın faiz artırımı kararları ile birlikte kredi faizleri de rekor seviyelere yükselmiş olsa da bu süreçte müşteri kaybı yaşamak istemeyen pek çok banka ek fırsatlar duyurmaya başladı.

Bu noktada tüketicinin dikkatini çekmeyi başaran bankalardan biri de Yapı Kredi Bankası oldu. Sektörün en güçlüleri arasında yer alan özel banka, ekim ayının sonuna kadar geçerliliğini koruyacak olan taksit ertelemeli tüketici kredisi kampanyasını paylaştı.

3 AYA KADAR TAKSİT ERTELEME FIRSATI SUNACAK

Senelerdir gerek kredi gerek ise de kredi kartı kampanyaları ile hem mevcut müşterilerine hem de yeni müşterilerine bütçe desteği verme gayreti içerisinde olan Yapı Kredi Bankası, son olarak nakde olan ihtiyaçları günden güne artan tüketicilere seslendi. Mevcut şartları çerçevesinde fırsatlar ile dolu bir kredi kampanyası düzenlemiş olduğunu belirten özel banka, ürününün detaylarını paylaştı.

Yapı Kredi Bankası’nın resmi internet sitesinden alınan bilgilere göre özel banka, ay sonuna kadar 3 aya kadar taksit erteleme fırsatı ile kredi hizmeti sunacak. Söz konusu fırsat hem ilk kez Yapı Kredi müşterisi olacak olanlar hem de mevcut müşteriler için geçerli olacak.

YAPI KREDİ BANKASI TÜKETİCİ KREDİSİ TAKSİT HESABI

Yapı Kredi Bankası’ndan 3 ayı taksit ertelemeli dönem olmak üzere 24 ay vade ve yüzde 4,85 faiz karşılığında 75 bin TL’lik kredi desteği almak isteyen tüketiciler, aylık olarak 6.539,84 TL’lik taksit ödemelerinden sorumlu olacak.