Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yalova'da Kadın Cinayeti Davasında Olay Yeri Keşfi

Yalova'nın Altınova ilçesinde, karısını kayalıktan iterek öldürmekle suçlanan sanık için keşif yapıldı.

Yayın Tarihi: 11.10.2024 20:17
Güncelleme Tarihi: 11.10.2024 20:17

Yalova'da Kadın Cinayeti Davasında Olay Yeri Keşfi

Yalova'daki Cinayet Davasında Olay Yeri İncelemesi Yapıldı

Yalova'nın Altınova ilçesinde geçen yıl ocak ayında, eşini kayalıktan itmekle suçlanan bir sanık için olay yerinde keşif gerçekleştirildi. Davanın duruşması kapsamında yapılan bu keşifte, Erdal Necip S. (41) yargı önüne çıktı.

Mahkeme Üyeleri ve Bilirkişi Heyeti Olay Yerinde

Yalova 2. Ağır Ceza Mahkemesi, Soğuksu köyü Ballıkaya mevkisinde keşif yapmak üzere mahkeme üyeleri ve bilirkişi heyetini gönderdi. Sanık, jandarma güvenliği eşliğinde alana götürüldü.

Sanığın İddiaları ve Yapılan Tartışmalar

Olay sırasında eşi Semiha S. ile fotoğraf çektikten sonra kayalıktan düştüğünü öne sürerek, "Olay anında eşim arkamdaydı" diyen Erdal Necip S. ise, arkadaşıyla birlikte bu alana geldiğini ifade etti.

Aile ve Avukatların Yorumları

Öte yandan, Semiha S'nin yakınlarının avukatı Eyyüp Kaplan, kadının ölümünün bir cinayet olduğunu vurguladı ve araştırmalarının ardında sanığın kasıtlı bir eylemi olabileceğini iddia etti. Kaplan, uzman bilirkişi raporuyla bu iddialarının kanıtlanacağını belirtti.

Semiha S'nin annesi Selma Dursun ise, sanığın farklı ifadeler verdiğini ve kendilerini bir kez bile aramadığını dile getirerek, "Kışın ortasında bu noktada ne yapıyordu?" diye sordu.

Olayın Arka Planı

Semiha S, geçen yıl 24 Ocak'ta, eşiyle birlikte fotoğraf çekmek için gittiği kayalıktan düşerek hayatını kaybetti. Eşinin, adam öldürme suçlamasıyla yargılandığı belirtildi ve davada, ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle suçlanan Erdal Necip S. tutuklandı.

Yalova'nın Altınova ilçesinde geçen yıl ocak ayında eşini yaklaşık 20 metre yükseklikteki...

Yalova'nın Altınova ilçesinde geçen yıl ocak ayında eşini yaklaşık 20 metre yükseklikteki kayalıktan iterek ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı. Olay günü kayalıklarda Semiha S'nin yaptığı öz çekimler de dava dosyasına eklendi.