Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yalova'da Eş Cinayeti Davası Başladı

Yalova'da kayalıktan düşen eşini öldürmekle suçlanan sanık hakim karşısına çıktı.

Yayın Tarihi: 27.09.2024 17:27
Güncelleme Tarihi: 27.09.2024 17:27

Yalova'da Eş Cinayeti Davası Başladı

Yalova'da Eş Cinayeti Davası Açıldı

Yalova'nın Altınova ilçesinde geçtiğimiz yıl yaşanan bir olay, çocuk yaşta bir kadının hayatına mal oldu. Eşi Erdal Necip S, karısını kayalıktan iterek ölümüne sebep olduğu iddialarıyla Yalova 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmaya başladı.

Duruşmada Yaşananlar

Duruşmaya katılan sanık Erdal Necip S, olay günü eşi Semiha S ile birlikte fotoğraf çekmek için gittiği kayalık alanda yaşananları aktararak, "Eşim düştü, onu kaybettim" dedi. Savunmasında, "Bizim aramızda pek bir sorun yoktu, küçük anlaşmazlıklar dışında," şeklinde açıklamalar yaptı.

Sanığın İfadeleri ve Aile Tepkisi

Mahkeme başkanının eşinin düşmesiyle ilgili bir haberi okuduğunu hatırlatması üzerine sanık, "Kendim araştırmadım, o haber cep telefonuma düştü," yanıtını verdi. Ölen kadının annesi Selma Dursun ise sanığın ifadelerinin tutarsız olduğunu belirterek, "Dolandırıcı bir şekilde davranıyor," şeklinde konuştu.

Mahkeme, sanığın tutukluluğunun devamına ve olay yerinde keşif yapılmasına karar vererek duruşmayı erteledi. Olayla ilgili daha fazla tanık ifadelerine ve delillere ihtiyaç duyuluyor.

Olayın Geçmişi

Semiha S, 24 Ocak 2023 tarihinde eşiyle birlikte kayalıklara çıkarak fotoğraf çekerken 20 metre yükseklikten düşerek yaşamını yitirmişti. Olaydan sonra yapılan soruşturmada Erdal Necip S, eşinin ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklanmıştı.

Yalova'nın Altınova ilçesinde geçen yıl ocak ayında eşini yaklaşık 20 metre yükseklikteki...

Yalova'nın Altınova ilçesinde geçen yıl ocak ayında eşini yaklaşık 20 metre yükseklikteki kayalıktan iterek ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı. Olay günü kayalıklarda Semiha S'nin yaptığı öz çekimler de dava dosyasına eklendi.