Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yalı Çapkını'nın Pelo'su Buçe Buse Kahraman'dan Aşka Pozu!

Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Pelin karakteriyle sık sık gündeme gelen Buçe Buse Kahraman, tatilde sevgilisiyle çektiği pozunu paylaştı. Bu paylaşımıyla olay olan oyuncunun sevgilisinin kim olduğu merak edildi.

Yayın Tarihi: 02.08.2023 13:10
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yalı Çapkını'nın Pelo'su Buçe Buse Kahraman'dan Aşka Pozu!

Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Pelin karakteriyle sık sık gündeme gelen Buçe Buse Kahraman dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı.

Bikinili pozlarıyla gündemden düşmeyen Buçe Buse Kahraman son paylaşımıyla olay oldu. Gizemli sevgilisi ile pozunu paylaşan güzel oyuncunun gönderisi çok konuşuldu.

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nda Pelin karakterine hayat veren Buçe Buse Kahraman gündemden düşmüyor.

Her paylaşımıyla olay olan ünlü isim bu defa son paylaşımıyla olay oldu. Şu sıralar tatilin keyfini çıkaran güzel oyuncu aşka geldi. Sır gibi sakladığı sevgilisiyle pozunu paylaşan Buçe Buse Kahraman'ın son gönderisi yoğun ilgi gördü.

Dizide hayat verdiği Pelo karakteriyle adından sıkça söz ettiren Buçe Buse Kahraman aşka geldi.

Instagram sayfası üzerinden sevgilisi ile sarıldığı bir fotoğrafını paylaştı. Sevgilisini etiketlemeyen güzel oyunun sevgilisinin kim olduğu merak edildi.

Yalı Çapkını dizisinde Ferit'in sevgilisi Pelin'i canlandıran Buçe Buse Kahraman, son dönemde izleyicilerinden yoğun tepki almaya başladı.

Bu durum Kahraman'ın 'torpilli' olduğu ve dizide Seyran'ın yerini alacağı iddialarına kadar ilerleyince ünlü ismin menajeri Cem Tatlıtuğ'dan açıklama geldi.