Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yalı Çapkını Dizisinin Senaristleri Değişecek mi?

Yalı Çapkını dizisinin reyting sorunu ve senarist değişikliği iddiaları gündemde. Mehmet Barış Günger'in yeni bir dizi projesine odaklanacağı belirtiliyor.

Yayın Tarihi: 09.10.2023 13:05
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yalı Çapkını Dizisinin Senaristleri Değişecek mi?

Yalı Çapkını'nın Reyting Sorunu

Yalı Çapkını dizisi, yeni sezonun başından beri reytinglerde Kızılcık Şerbeti'nin gerisinde kalmaktadır. Geçtiğimiz sezon reyting birincisi olan dizi, bu sezon AB ve ABC'de birinciliği kaybetmiştir. Bu nedenle dizinin senaristleri değişeceği iddiaları ortaya atılmıştır.

Senarist Değişikliği İddiaları

Yalı Çapkını dizisinin senaristi Mehmet Barış Günger'in yerine Leyla Uslu Oter ile Ekin Akçay getirilmiştir. Ancak reytinglerde beklenen başarıyı yakalayamayan dizi için Mehmet Barış Günger'in yeniden senaryo yazacağı iddiaları ortaya çıkmıştır. Ancak gazeteci Birsen Altuntaş, bu iddiaları yalanlamış ve Günger'in yeni bir dizi projesi olan "Yan Oda"ya odaklanacağını belirtmiştir.

Yalı Çapkını'nın Geleceği

Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da Yalı Çapkını dizisinin senarist değişikliği yapacağına dair iddialar gündemdedir. Seyran ve Ferit aşkının zirve yaptığı yeni sezon başında yaşanan değişiklikler, dizinin geleceği konusunda belirsizlik yaratmıştır.